Zsuzsi & Krisztián esküvő – 2016. 08. 29. hétfő – Lovasberény; Dióliget

Nagy Kata esküvőszervező mikor megkeresett, hogy van egy hétfői napon tartandó esküvője, melyre szertartásvezetőt keres, akkor nagyon megörültem.  Egyrészt, mert soha nem dolgoztam még együtt esküvőszervezővel eddig az esküvőig, másrészt pedig mert egy hétfői esküvő azért még elég szokatlan Magyarországon. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk Zsuzsiékkal a skypos beszélgetések alatt (hisz külföldön élnek), sűrűn ment a levelezés is.

A kívánságuk a szertartással kapcsolatban valahogy így foglalható össze: minden tekintetben meghökkentő, nem mindennapi, sablonoktól mentes, laza esküvő. A sírásnak még a kósza gondolatát sem szerették volna észrevenni, vidám ceremóniát álmodtak meg maguknak.

Én úgy gondolom, sikerült ezt teljesítenem. Hisz ezen az esküvőn nem homoköntés, vagy gyertyagyújtás volt a közös életük jelképezésére, hanem “kávéceremónia” volt.

Egy bizonyos kávésbögre nagy szerepet játszott a megismerkedésükben, így ezt az elemet nem hagyhattam ki a szertartás szövegéből sem. Ötletem, mely szerint a bögrét elő kellene keresni, Zsuzsinak nagyon tetszett, valamint említették, hogy nagy kávézók… a fejemben már össze is állt a kép:

Rendhagyót szeretnének? Meghökkentőt?

Főzzenek kávét a polgári szertartáson!

Bár minden ötletem ilyen gyorsan és szuperül megvalósulna, mint ahogy Zsuzsi kapott az ötleten. 🙂

Mivel Zsuzsi felelős a mindennapokban a capuccino hab elkészítéséért, Krisztián pedig a kávéfőzésért felel, így ez volt a leosztás a ceremónián is.

Minden vendég először hitetlenkedve nézte, majd hangos nevetésben tört ki, ahogy végül elfogyasztották első közös kávéjukat.

Zsuzsi lábdíszének az ötlete is az én fejemből pattant ki, ami annyira tetszett neki, hogy valóban nem csak a fotózásra vette fel,hanem abban is vonult be a szertartásra. A lábdísz elkészítése pedig Zsuzsi Anyukájának érdeme. Cuki család.

Lássuk, mit gondoltak rólam és a munkámról a szertartás után Zsuzsiék:

“Kedves Kata,

Szeretnénk Neked még egyszer megköszönni a klassz ceremóniát, és hogy mi is részesei lehettünk az egesz megalkotásának. A kávésbögrés ötlet nekem nagyon bejott! Egyedi volt, vidám volt, remelem kicsit polgárpukkaszto is! :-))))  A homok-,és egyéb ceremóniákkal kapcsolatban amúgy is kicsit az “elcsépelt”,és “érzelgős” dolgok jutnak eszembe. Na a mienk nem ilyen volt!:-) Én figyeltem közben a vendégeket, a szüleim és a nagynéném teli szájjal vigyorogtak, és ahogy írtam korábban, a kis kinai lány is hangosan nevetett a kávészertartás közben, pedig ő nem ért meg olyan sokat magyarul!:-)

Egyszóval meg egyszer köszönjük, hogy Személyedben egy, a mi / illetve az én lökött ötleteimre teljesen nyitott Partnert találtunk és igy az egész ceremónia úgy sikerülhetett, ahogy mi azt elképzeltük.

További munkádhoz sok sikert kivánunk !
Két elégedett “ügyfeled”: Zs&K”

 A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Dióliget – Lovasberény

Catering: Bálint Borárium

Esküvőszervező: Nagy Kata – Elegancia Esküvőszervezés

Fotós: Wégner Richárd

Szertartásvezető: Kovács Kata

Egy kis dekor :) Fotó: Wégner Richárd

Egy kis dekor 🙂 Fotó: Wégner Richárd

Nem mindennapi esküvői lábbelik :) Fotó: Wégner Richárd

Nem mindennapi esküvői lábbelik 🙂 Fotó: Wégner Richárd

Nem mindennapi kreatív fotózásuk volt :) Fotó: Wégner Richárd

Nem mindennapi kreatív fotózásuk volt 🙂 Fotó: Wégner Richárd

A kávé ceremónia kellékei :) Fotó: Wégner Richárd

A kávé ceremónia kellékei 🙂 Fotó: Wégner Richárd

Kovács Kata Szertartásvezető; Fotó: Wégner Richárd

Kovács Kata Szertartásvezető; Fotó: Wégner Richárd

A szertartás egyik pillanata :) Fotó: Wégner Richárd

A szertartás egyik pillanata 🙂 Fotó: Wégner Richárd

Aláírok :) Fotó: Wégner Richárd

Aláírok 🙂 Fotó: Wégner Richárd

Gratuláció közben :) Fotó: Wégner Richárd

Gratuláció közben 🙂 Fotó: Wégner Richárd