TOP 10 + 1: ÁRAJÁNLATKÉRÉSEK 2016-ból

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindennap érkezik hozzám megkeresés, érdeklődés. Minden árajánlat kérésnek tiszta szívből örülök, de vannak kiemelkedőek, amik nem tagadhatom, szívmelengetőek 🙂

Mire is gondolok?

Amikor látszik egy e-mailből, hogy nem én vagyok az 55. CM, aki megkapja, hanem tényleg engem szeretnének, és ismeretlenül is annyira tetszik nekik amit csinálok a honlapon és a facebook oldalon keresztül, hogy ha szabad az időpontom, akkor mindenképpen engem szeretnének.

Ezekből a megkeresésekből szemezgetek most…bár el kell mondanom, van, hogy sajnos már foglalt vagyok azon az időponton, amire érdeklődnek, így nyílván nem mindegyikből lett aztán megállapodás…de olyan jó ezeket olvasni. 🙂

Mivel a honlapomat saját magam szerkesztem, még jobban esik, ha pozitív visszajelzéseket kapok rá, mennyire tetszik nektek, mert általa megismertek engem is 🙂

Köszönet minden párnak 🙂

KÖSZÖNÖM! Fotó: Pinterest

KÖSZÖNÖM! Fotó: Pinterest

 

“Kedves Kata!
Széles mosollyal olvastam az oldaladat és csodálkoztam, hogy mennyi energia sugárzik belőled és a munkádból még egy blogon keresztül is, szóval nem haboztam, írok neked!
Egy árajánlatot szeretnék tőled kérni!
Az esküvőnket 2018 május végére vagy júniusra tervezzük. Ez az időpont még elég távoli, de tudom, hogy nagyon keresett vagy, ezért szeretnék érdeklődni, hogy egyáltalán van-e még szabad időpontod akkorra, illetve ha van, akkor kb mennyi idővel korábban kell téged “lefoglalni”? …. ” L.L.

“Kedves Kata!

A vőlegényemmel az esküvőnkre keresünk ceremoniamestert, es a honlapod alapján úgy érezzük, veled szivesen dolgoznánk együtt, így árajanlatot szeretnénk kérni tőled. … ” M. B.

“Kedves Kata!

 Esküvőnkre keresünk olyan ceremóniamestert valamint szertartásvezetőt, aki emberileg és szolgáltatóként is szimpatikus számunkra. Így találtunk rád. … ” V.R.

 “Kedves Kata! Honlapon böngészve talàltunk rád a pàrommal.Munkàid, blog bejegyzéseid alapjàn mindkettőnknek nagyon tetszett amit làtott, mi ugyanis csakis kizàrólag női ceremóniamestert szeretnénk segítségül kérni az esküvőnk szervezéséhez. … “B.B.

“Kedves Kata!

Jövő szeptemberében(2017.09.09.) lesz az esküvőnk Győrben. Szeretnénk árajánlatot kérni tőled, mert nagyon tetszett, amit a web oldaladon láttunk és olvashattunk.

Izgalmasnak találjuk, hogy női ceremóniamester legyen az esküvőnkön. … ” D.B.

“Kedves Kata! Először is remélem nem gond ha tegeződünk, de így bizalmasabb úgy gondolom. Az interneten találtam rá honlapodra, amellyel nagyon felkeltetted érdeklődésemet. Megmondom őszintén már az esküvő gondolatánál is elhatároztam, hogy nekem se esküvőszervező, se vőfély/ceremóniamester nem kell. Elnézést az őszinteségemért, de úgy voltam vele, hogy az alacsony költségvetés okán erre nem dobnék ki pénzt, mert nagyon szervező, tervező és akaratos/határozott típus vagyok /gondolom a szervezők rémálma 🙂 /.
Gondoltam “majd én levezényelek mindent”. Majd a szervezés beindulását követően rájöttem, hogy talán nem is lenne rossz, ha a nagy napon nem minden részlettel nekem kellene törődnöm, idegeskednem. Továbbá azért se szerettünk volna ceremóniamestert, mert nem szeretnénk játékokat, de az örömszülők szerint kell valaki, aki levezényli az estét, illetve a vendégsereg lehet szívesen játszana attól, hogy mi nem szeretnénk. hajlok arra, hogy igazuk van. 🙂 ” B.B.

“Kedves Kata! A honlapodon alapján igen jó benyomást tettél mindkettőnkre, ezért szeretnénk tőled ajánlatot kérni ceremóniamesteri szolgáltatásra. .. “

“Kedves Kata!

Közelgő esküvőnkre szeretnénk ceremóniamestert, a honlapon sok információval gazdagodtam a tevékenységed, szolgáltatásod illetően. Szeretnék egy árajánlatot kérni, amennyiben van még szabad kapacitásod a mi nagy napunkra. .. ” Á.A.

“Kedves Kata,

Örömmel venném, ha küldenél részünkre egy pénteki és egy szombati napra vonatkozó ajánlatot, mert nagyon szimpatikus
volt, amiket láttam/olvastam/hallottam rólad.” B.K.

“Szép napot kívánok!

Nem is tudom hogy kezdjem levelem, az első esküvőnkre készülünk, úgyhogy ilyen vagy hasonló levelet nem írtam még.

Miután alaposan átolvastam az Ön honlapját úgy éreztem hogy fel szeretném venni magával a kapcsolatot és számos kérdésemet szeretném feltenni.

De először is ami a legfontosabb, hogy egyáltalán szabad-e az esküvőnk napján?

Ha már más megelőzött minket ezen a napon, akkor jó készülődést kívánok önnek és a párnak, ha pedig nem, akkor még elég sok kérdésem lenne a jövőben.

Mondhatnám hogy az ár nem érdekel (csak a hivatalos dolgok miatt igen), mert szimpatikus, és biztos jobban érti a dolgát, mintha én csinálnám. Csak szükségem lenne valakire, aki “támogat” és átsegít ezen a nagy napon. 🙂

Válaszát előre is köszönöm! ” D.R.

 

 +1:

“Kedves Kata!

Találkoztunk már Önnel Szabina és Bence esküvőjén, nekem és páromnak tetszett ahogyan az esküvőt levezényelte, ezért szeretnénk árajánlatot kérni… A.Á & H.P.”

Köszönöm a bizalmat! Fotó: Pinterest

Köszönöm a bizalmat! Fotó: Pinterest