TIMI & GERGŐ ESKÜVŐ – 2020. 08. 01. – Gyarmatpuszta

 30 nap

Ennyi kellett Timinek és Gergőnek megszervezni az esküvőjüket. Azt gondoljátok ez lehetetlenség? Ez az esküvő és lagzi a bizonyíték arra, hogy nincsen lehetetlen! 🙂

Idén július 02-án kaptam tőlük az első e-mailt, amit egy gyors találkozó követett, és pár napon belül már a forgatókönyvük vázlatát olvashatták,és ezerrel szerveztek és szerveztek. Esküvőjüket tehát ceremóniamesterként segítettem.

Amikor a megálmodott esküvő helyszínnél hirtelen felszabadul egy időpont a koronavírus miatti lemondásokat követően, máris azon kapták magukat Timiék,hogy nagyban szervezik azt a lagzit, amit ők igazából későbbre terveztek, dehát ezt a lehetőséget kár lett volna kihagyni- gondolták. 😉 Mivel ez a dátum nálam is lemondásra került korábban,így terveztük is a nagy napot. Határozott elképzelések egy igazán határozott párostól. Tudták mit akarnak, azt is, hogy mit egyáltalán nem. Így azért könnyebb volt összerakni ilyen gyorsan a lagzi részleteit.

Az időjárás tökéletes volt a szabadtéri szertartáshoz, és a teraszra megálmodott vacsorához. Így tényleg minden összeállt, hogy egy igazán szuper esküvőben legyen része az Ifjú Párnak és a jelenlévőknek.

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a ceremóniamesteri munkámat és engem:

Nagyon hálás vagyok Neked, hogy segítettél az első találkozástól folyamatosan. Így, hogy csak 1 hónapunk volt összehozni az esküvőt sok dolog volt amire én nem feltétlenül gondoltam volna és nagy segítség volt, hogy összeszedted az összes apróságot is amire figyelni kell (totóhoz az eszközök, nyeremény, gyűrűtartó, menyecsketánchoz a kosár, ilyesmik). Köszönjük a forgatókönyvet, jó volt, hogy a mi fejünkben is összeállt, hogy hogy fog kinézni az esemény, mert előtte csak össze-vissza mondogattuk, hogy mit szeretnénk és mit nem 😄.

Ahogy azt meg is beszéltük, az egyszerűségre törekedtünk mindenben, programokban, dekorban is és örültem, hogy semmi sem lett túltolva. Amikor kellettél ott voltál, szinte észrevétlenül terelted az estét az előre megbeszélt mederben, de rugalmas voltál, ha szükségem volt még egy kis időre 😊

Úgy érzem az este olyan volt amilyenre vágytunk, sikerült egy önazonos esküvőt összehozni és nekünk ez volt a legfontosabb.

És köszönöm a türelmed, tudom, hogy nem mindig reagáltam a leggyorsabban és sok minden maradt az utolsó pillanatra, de a kedves noszogatásoddal végül minden a helyére került 😄. Timi &Geri”

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Gyarmatpusztai Vadászház – Pilisi Parkerdő – Gyarmatpuszta

DJ:  Dworák Tamás

Fotós: Biró András

Videós: Bíró Attila

Ceremóniamester: Kovács Kata

Pasis készülődés ;)

Pasis készülődés 😉

Csajos készülődés ;) Naná, hogy én is beugrottam :)

Csajos készülődés 😉 Naná, hogy én is beugrottam 🙂

Közben fogadalom írás :)

Közben fogadalom írás 🙂

Itt pedig csajoskodás :)

Itt pedig csajoskodás 🙂

A szertartás a Vadászház melletti tó partjánál. Igazán hangulatos helyszín volt.

A szertartás a Vadászház melletti tó partjánál. Igazán hangulatos helyszín volt.

Buborékok között vonultak ki.

Buborékok között vonultak ki.

Gratuláció a szertartás után. Mint két barátnő. :)

Gratuláció a szertartás után. Mint két barátnő. 🙂

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük :)

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük 🙂

Vacsora a Vadászház teraszán. Beszédek előtt.

Vacsora a Vadászház teraszán. Beszédek előtt.

Menyasszonyi torta tűzijátékkal.

Menyasszonyi torta tűzijátékkal.

Természetesen menyecsketánc is volt, és bulizás :)

Természetesen menyecsketánc is volt, és bulizás 🙂