Szilvi & Andris esküvő – 2016. 12. 17. – Dunaújváros

Ezen az esküvőn szertartásvezetőként voltam jelen, méghozzá nem is akármilyen esküvő volt Szilviéké! A 10. házassági évfordulójukon döntöttek úgy, hogy megerősítik fogadalmukat, és egy kisebb lagzi erejéig megismétlik esküvőjüket. 

A párral skypon egyeztettünk le minden apró részletet, hisz külföldön élnek. A szertartás szövege is igazán egyedire sikerült, világutazó párról lévén szó, ezt a szertartás szövegébe is bele építettük, és egy igazán mókás, egyedi szöveget mondhattam el, ami azért nem mellőzte a kellő helyeken a komolyságot.

Szilvi külön kérése volt felém, hogy nem szeretné látni rajtam a nemzeti tricolor szalagot, ami ugyebár a munkámhoz tartozik. 10. házassági évfordulós fogadalom megújításról lévén szó, teljesítettem a kérésüket. Ők ezt a szertartást és esküvőt végre teljesen a magukénak akarták tudni, mindenféle külsőségek nélkül.

Szilviéknek azért volt fontos ez az esküvő, mert a 10 évvel ezelőtti nem pont úgy történt, ahogyan azt ők megálmodták. Így szerették volna, ha nekik is lesz egy álom esküvőjük, amire szívesen emlékezhetnek vissza.

Decemberi esküvő, ráadásul a szenteste előtt egy héttel…másmilyen nem is lehetett volna a dekoráció, mint karácsonyos színvilágú. Igazán egyedi és hangulatos volt a pincerészben megtartott karácsonyos lagzi, ahová egy szépen feldíszített lépcsősoron érkezett a Menyasszony a szertartásra. Arra a szertartásra, amelyen 12 év együtt lét, és 10 év házasság után is szerelmesen, a legnagyobb tisztelet és szeretet mellett tudott egymásra nézni a pár 🙂

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a munkámat:

“Kedves Kata!

Még egyszer szeretnénk megköszönni a múlt szombatot! És nem csak azt, hanem a hozzá vezető utat is… Nagyon köszönjük a rugalmasságot, a gyorsaságot és azt a nagyon ötletes és találó beszédet, amit gyakorlatilag tökéletesre alkottál egy megbeszélés után 🙂 Mindenki másnak is nagyon tetszett!

Tényleg sokat segítettél abban, hogy felejthetetlen legyen ez a nap!

És így végre van egy boldog esküvő-emlékünk is:)

Mellékelten küldünk néhány képet.

Üdvözlettel: Szilvi és Andris”

+ egy szuper tanács Szilvitől Menyasszonyoknak, esküvőjükre készülőknek:

“Egyetlen tanácsom van azoknak, akik esküvőt szerveznek, az pedig saját tapasztalaton alapul: ha nem akarnak egy fél életen át azon bánkódni, hogy kimaradt valami az esküvőből (és emiatt utólag még egyet szervezni, hogy pótolják a hiányosságokat), akkor előre gondolják végig, hogy számukra mitől lesz tökéletes a nagy nap és ne sajnálják se az időt, se a pénzt annak a megalkotására. Ne engedjenek a környezet nyomásának, nem az számít, hogy mit várnak el tőlünk, hanem az, hogy mi mitől fogjuk felejthetetlennek érezni ezt a napot!”

 

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Aranyhordó Étterem és Pálinkaház – Dunaújváros

Fotós: Kis Péter – http://progvision.hu/

Szertartásvezető: Kovács Kata

A lagzi helyszíne és a dekoráció :) Csodás!!! Fotó: Kis Péter

A lagzi helyszíne és a dekoráció 🙂 Csodás!!! Fotó: Kis Péter

A szertartás közben; Fotó: Kis Péter

A szertartás közben; Fotó: Kis Péter

Homokceremónia :) Fotó: Kis Péter

Homokceremónia 🙂 Fotó: Kis Péter

A gyűrűk :) Fotó: Kis Péter

A gyűrűk 🙂 Fotó: Kis Péter

 

 

 

 

 

 

 

Beszéd közben :) Ilyen volt a szertartás asztal Dunaújvárosban :) Fotó: Kis Péter

Beszéd közben 🙂 Ilyen volt a szertartás asztal Dunaújvárosban 🙂 Fotó: Kis Péter

A pár; Fotó: Kis Péter

A pár; Fotó: Kis Péter

A szertartás után: Az Ifjú Pár és Szertartásvezetőjük :) Fotó: Kis Péter

A szertartás után: Az Ifjú Pár és Szertartásvezetőjük 🙂 Fotó: Kis Péter

És amiről én már lemaradtam, de biztos nagyon fincsi volt :) Egyedi menyasszonyi torta, köszi Szilvi, hogy megmutattad :)

És amiről én már lemaradtam, de biztos nagyon fincsi volt 🙂 Egyedi menyasszonyi torta, köszi Szilvi, hogy megmutattad 🙂