SZABINA & ANDRÁS ESKÜVŐ – 2015.04.04. Székesfehérvár

Szabina és András esküvő – 2015.04.04. – Székesfehérvár

 

Amikor egy baráti pár esküvőjén vagy ceremóniamester, mindig érdekes feladat. Hisz vendég is vagy, de dolgozol is egyszerre.  Igazából csak annyiban másabb, hogy itt ismered névről a násznép felét 🙂 Hisz természetesen minden ugyanúgy zajlott itt is, mintha teljesen ismeretlen násznépet kellett volna szórakoztatnom. Ceremóniamesterként célom, hogy mindenki jól érezze magát.

Szabináék esküvője igazán gyerekbarát volt, hisz 5 kisgyerek is volt az esküvőn, akiknek sok-sok lufival, buborékgéppel, valamint külön játékokkal tettük színesebbé az estét.

Ráadásul, ha a fotóst és a DJ-t is ismered régóta, és végre dolgozhattok együtt, akkor mindez,csak hab a tortán 😉 De lássuk, hogyan látta a menyasszony a ceremóniamesteri feladatokat 🙂

 

Szabina ajánlása:

“Először is, el kell mondanom: én nem is szerettem volna se vőfélyt, se ceremóniamestert. Úgy gondoltam felesleges. Pici,szűk körű esküvő lesz, majd  elleszünk 🙂 

Április 4-re tűztük ki a nagy napot, hát február környékén el is kezdtük a szervezést (nem kapkodtuk el 😀 ) Meg volt a helyszín, a menyasszonyi ruha, készült az öltöny és egyre többször gondoltam rá mit fogunk csinálni  a lagziban. Kata nekünk nagyon kedves ismerősünk, barátnőm,előszőr tanumnak kértem fel és Ő örömmel vállalta. Szóval a nagy készülődésben járt az agyam, mi, hogy is  lesz. Olvasgattam is Kata szuper bejegyzéseit a honlapján, meg kérdezgettem is, mi hogy történik, – mikor koccintunk, – ki mond pohár köszöntőt, – kell-e a nyitó tánc….szóval rengeteg kérdés…kérdés….kérdés. 

Kata készségesen válaszolt, adta  a tippeket. Ígérte segít 😉 És jöttek az ötletek, a programok! Fontos volt az „időhúzás” a vacsoráig,  de Kata ezt is megoldotta. Elérkezett a nagy nap! A ceremónián tanúmként állt mellettem, utána pedig már irányította is a násznépet. Segített a csoport fotózásokon, nagyon jó ötletei voltak a csoportok felosztásában is 😉 Megérkeztünk az étterembe, mi lufi eleresztéssel kezdtünk, aztán bent Kata mondta nekünk a pohárköszöntőt ami remekül sikerült. Nekünk „bakancs listás könyvünk”  volt vendégkönyv helyett, ezt Kata találta ki, hogy a vendégek találják ki nekünk a még megtenni való dolgainkat 😀 Mit ne mondjak kaptunk pár jó ötletet! Közben Kata körbe adta  a tombolát, mindenki húzott a nyeremény reményében 😀 Pedig ezen a tombolán nem ők nyertek ,hanem mi 😉 Katával jól kitaláltuk a „nyereményeket”!  

Észre se vettük és eljött a vacsora,pedig ez nekünk nagyon kritikus volt, hogy majdnem 2 órán át mit csinál a násznép. 

Hát ha nincs ceremóniamesterem, valószínű elunták volna a vendégeink az életüket 😀 Mindenben hallgattam rá, hisz úgy voltam vele, Ő biztosan jobban tudja 🙂 És milyen jól tettem!!!!  

Aztán tánc-tánc, és hogy mindenki beszálljon, Kata indította is a lufi táncot! És ez tényleg egy nagyon szórakoztató „rész” volt, ülve nem maradt senki, mindenki  lufi táncolt 😉 Kata mindig akkor dobott be valamit mikor kicsit többen unatkoztak a kelleténél! De rögtön felpezsdült a násznép a házaspárbajon is. A szórakoztató nem egyforma válaszainkon.

Szóval én nem akartam se vőfélyt, se ceremóniamestert, de örök hála Katának a közreműködésért, a remek hangulat teremtésért ! Hisz hiába van az ismerőseid között egy profi ceremóniamester, először nem szerettük volna munkába állítani a mi esküvőnkön is. Ám a legjobb döntésnek bizonyult, és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom Katát, hisz minden váratlan helyzetben lehetett rá számítani!”  Szabina

 

A szolgáltatói csapat: 

Fotó: Harza Tamás Photograpy

DJ: Kiss Attila – www.personaldj.hu

Helyszín: Diófa Étterem

Menyasszonyi és menyecske ruha: Elizabeth Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Ceremóniamester: Kovács Kata

 

Szabina és András

Szabina és András

Gyerekekkel családi kép

Gyerekekkel családi kép

 

 

 

 

 

Induljon a lagzi!

Induljon a lagzi!

Tombola sorsolás

Tombola sorsolás gyerekeknek

Tombola sorsolás 2.

Tombola sorsolás gyerekeknek 2.

K, mint Kata! Kovács Kata :D

K, mint Kata! Kovács Kata 😀  Komolyra fordítva a szót: Sok-sok lufi volt ezen az esküvőn, különböző formájúak, mintájúak, hogy minden gyerek jól szórakozzon!

 

A felnőtteknek is volt tombola

A felnőtteknek is volt tombola

Lufieregetés

Lufieregetés

 

Pohárköszöntő

Pohárköszöntő

 

Lufitánc 3.

Lufitánc

Lufitánc 2.

Lufitánc 3.

Lufitánc

Lufitánc 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Házaspárbaj gyerekekkel

Házaspárbaj gyerekekkel

Tánc, tánc, tánc

Tánc, tánc, tánc

BULI van!!!!

BULI van!!!!