ROXI & TOMI ESKÜVŐ – 2017. 08. 26. – Verőce

A STAR WARS-os ESKÜVŐ! 🙂

Ez az az esküvő, amiről már az esemény előtt egy évvel is mindenkinek meséltem, hogy képzeljétek… Darth Vader-rel is fogok találkozni 😉 Ez az esküvő, amely bebizonyította, hogy nincs lehetetlen, és ez az az esküvő, ahol olyan emberekkel voltam körülvéve, akiktől emberileg sokat tanultam. A türelem és a lazaság szavakat nem rólam mintázták, így biztos vagyok benne, hogy ebben az esküvőben azért kellett részt vennem, hogy kicsit fejlődjek ezen a téren 🙂 Roxi ugyanis a szertartás előtt még 50 perccel mezítláb szaladgált a Lósi Majorban, és ő intett nyugalomra, hogy ne aggódj, kész leszek. 🙂 Bíztam is benne nagyon, bár hinni kevésbé hittem. Aztán a szertartás előtt megpillantottam egy teljesen más Roxit, mint egy órával korábban. Hirtelen lett smink, frizura és gyönyörű Menyasszony. És cipő is került a lábra… igaz, igazán menő, egyedi cipellő 😉 Esküvőjüket tehát ceremóniamesterként segítettem. De kezdjük az elején…

Roxi árajánlat kéréséből tudtam, hogy ő engem akar. Nem csak egy voltam a sok elküldött e-mailből, tényként kezelte már a bemutatkozó e-mailben, hogy mi együtt esküvőzünk. A honlapom és a facebook oldal alapján már akkor tudta, hogy jó kezekbe fog kerülni az esküvője általam. Ez nagyon megtisztelő volt! Hamar egy hullámhosszra kerültünk, és online tartottuk a kapcsolatot, hisz Roxi és Tomi külföldön élnek. Amikor haza jöttek, és találkoztunk, pedig olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ez folytatódott aztán az esküvőn is 🙂 Nemcsak az Ifjú Pár, de a barátaik is nagyon lazák és örültem, hogy köztük lehetek. A Star Wars-os esküvő témája viszonylag hamar felmerült, minden apró kiegészítőben visszaköszönt a filmes világ.

A polgári szertartáson jelent meg először a két rohamosztagos, Roxit a Menyasszonyt kísérték a szertartásvezető elé. Majd a szertartás elején feltette a kérdést Deák Viki a szertartásvezető, hogy van-e valakinek ellenvetése…és ekkor, megjelent Darth Vader Nagyúr! A vendégeknek ez volt az igazi meglepetés, ők nem tudták, hogy érkezni fog, így igazi csapatmunka kellett ahhoz, hogy Vader-ünk teljes titokban közelítsen a szertartásra. Tomi így szó szerint megküzdött Vaderrel Roxitért, de természetesen visszaszerezte, így folytatódhatott a szertartás.

Majd a szokásos homoköntés ceremónia helyett, kávé ceremóniájuk volt, amire a feketét stílusosan Vader hozta az Ifjú Párnak.

A szertartás után persze lehetett fotózkodni mindenkinek a Star Wars-os szereplőkkel, és persze az Ifjú Párral. Igazán mókás képek készültek, nagyon- nagy sikerük volt.

A vacsora kezdetéig volt Instax fotózási lehetőség is, és jókívánság képeslapokat is írhattak az Ifjú Párnak a vendégek. A vacsora is különleges volt náluk, hisz nem volt leves, ami azért általában lenni szokott…de bevallom őszintén nem is hiányzott senkinek 🙂 Teljesen jó volt így 🙂 No és a lényeg… 🙂 Az egész vacsorát a család készítette el…nem volt külön catering, a család sütött-főzött az esküvő napján és az azt megelőző napokban is. Mikor ezt a tényállást először mondta Roxi, bevallom őszintén meglepődtem, hogy ilyen bátrak és bevállalták. Én tartottam kicsit attól, hogy így nem tudják élvezni majd a nagy nap szépségeit az örömszülők, nem lesz nyugodt készülődés. Azt nem tudom, hogy így utólag újra bevállalnák-e, és most is úgy gondolják, hogy ennek így kellett lennie, ám minden félelmem ellenére, igazán remekül sikerült minden. Fergetegesen finom ételek készültek, és még volt energiájuk az éjszaka folyamán táncolni is. Le a kalappal mindenki előtt, aki ebben a projektben segédkezett. Ez tényleg igazi D.I.Y. esküvő volt! 🙂

Tehát ezen az esküvőn sok minden (szinte minden), a hagyományoktól eltérően valósult meg, hisz Roxiék álma ez volt. Én mindenkit csak bíztatni tudok erre, bár azért Roxi bevallotta, nem volt zökkenőmentes a készülődési időszak, meg kellett küzdeniük a hagyományokhoz ragaszkodókkal…ám megérte! Ilyen esküvőben nem mindenkinek lehet része! Én szeretem a különlegeset, a nem megszokottat, szívesen valósítom meg az Ifjú Pár különc terveit.

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a ceremóniamesteri munkámat:

“Szia Kata!

Először is remélem minden rendben van veletek.

Megszeretnénk köszönni mindent, amit értünk tettél, hogy jelen voltál az esküvőnkön nem csak mint ceremóniamester, hanem mint barát is.

Nélküled valószínűleg káosz lett volna. Mindenki csak dicsérte a munkád a vendégek közül.

Nem tudok igazából mit mondani, olyan sok mindent tudnék… a legegyszerűbb ha annyit írok, hogy köszönjük, és ne hagyd abba, amit csinálsz!

Puszilunk, és reméljük nyáron összefutunk egy kávéra!

Roxi és Tomi”

A szolgáltatói csapat:

 Helyszín: Lósi Major – Verőce

Szertartásvezető: Deák Viktória

Videós: László Tamás – videotom.hu

Fotós: Vörös Bernadett és Hoffer Dani

DJ: Pánczél Norbert – dreamvoice.hu

Ceremóniamester: Kovács Kata

 

A különleges helyszínről és dekorációról néhány fotó az elején:

Lósi Major - Verőce

Lósi Major – Verőce

Instax fotósarok. Remek ötlet volt Roxiéktól, hogy az ajtó mellé kitettek egy táblát, és minden kis papíron rajta volt egy-egy családnak a neve. Ha elkészültek az azonnal megjelenő fotók, a cetli helyére tűzhették a fotókat a vendégek. Így biztos senki nem maradt ki ;)

Instax fotósarok. Remek ötlet volt Roxiéktól, hogy az ajtó mellé kitettek egy táblát, és minden kis papíron rajta volt egy-egy családnak a neve. Ha elkészültek az azonnal megjelenő fotók, a cetli helyére tűzhették a fotókat a vendégek. Így biztos senki nem maradt ki 😉

És íme, a cetlik helyett az elkészült képekkel :) Nagyon menő :)

És íme, a cetlik helyett az elkészült képekkel 🙂 Nagyon menő 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lagzi helyszíne :)

A lagzi helyszíne 🙂

A szertartás helyszíne :)

A szertartás helyszíne 🙂

Ültetési rend :)

Ültetési rend 🙂

Egy kis dekor :)

Egy kis dekor 🙂

Gyereksarok is volt, egy menő felirattal ;)

Gyereksarok is volt, egy menő felirattal 😉

 A nagy nap történései képekben:

A készülődés :)

A készülődés 🙂

A csodás menyasszonyi ruha :) És Roxi tényleg táncos ;)

A csodás menyasszonyi ruha 🙂 És Roxi tényleg táncos 😉

Tomi megküzd Darth Vaderrel a szertartás alatt :)

Tomi megküzd Darth Vaderrel a szertartás alatt 🙂

Természetesen visszaszerezte, és folytatódott tovább a szertartás :)

Természetesen visszaszerezte, és folytatódott tovább a szertartás 🙂 Utána Vader és a Rohamosztagosok őrködtek a szertartáson 🙂

DV érkezik a kávéval :)

DV érkezik a kávéval 🙂

Minden részlet a helyén. Viki, a szertartásvezető frizurája is Star Wars-os.

Minden részlet a helyén. Viki, a szertartásvezető frizurája is Star Wars-os. 🙂

 

Én pedig a pezsgőkkel érkeztem a végén ;) Volt ám munkamegosztás :)

Én pedig a pezsgőkkel érkeztem a végén 😉 Volt ám munkamegosztás 🙂

Nem semmi kísérete van az Ifjú Párnak

Nem semmi kísérete van az Ifjú Párnak!

Ifjú Pár és Ceremóniamesterük :) Mindenki rendhagyó ruhában :)

Ifjú Pár és Ceremóniamesterük 🙂 Mindenki rendhagyó ruhában 🙂

A Team :) A szertartásvezető, a ceremóniamester, az Ifjú Pár és a Sötét Oldal képviselői :)

A Team 🙂 A szertartásvezető, a ceremóniamester, az Ifjú Pár és a Sötét Oldal képviselői 🙂

No és persze ment a mókázás is ;)

No és persze ment a mókázás is 😉

Közben jókívánság üzeneteket írtak a vendégek, és instax képeket készítettünk :) És persze ők is fotózkodtak DV-rel és a Rohamosztagosokkal :)

Közben jókívánság üzeneteket írtak a vendégek, és instax képeket készítettünk 🙂 És persze ők is fotózkodtak DV-rel és a Rohamosztagosokkal 🙂

A vacsora kezdete, beszédekhez készülődünk :)

A vacsora kezdete, beszédekhez készülődünk 🙂

A tanúk mondtak beszédeket, jól sikerültek ;)

A tanúk mondtak beszédeket, jól sikerültek 😉

Jó dolog a vonatozás, mert mindig szuper képek készülnek róla :)

Jó dolog a vonatozás, mert mindig szuper képek készülnek róla 🙂

Amikor a fotós a kör közepén marad, mi pedig közelítünk felé :)

Amikor a fotós a kör közepén marad, mi pedig közelítünk felé 🙂

Gyertyafénykeringő is volt, fergeteges táncot lejtettek közben! :)

Gyertyafénykeringő is volt, fergeteges táncot lejtettek közben! 🙂

Éjszaka led lufikat eregettünk és az én LOVE feliratom van Roxiék kezében :)

Éjszaka led lufikat eregettünk és az én LOVE feliratom van Roxiék kezében 🙂

Mikor Darth Vader átkarol... :)

Mikor Darth Vader átkarol… 🙂

 

És természetesen kisfilm is készült az esküvőjükről, íme: 

Roxi és Tomi esküvője – 2017. augusztus 26. from videoTOM on Vimeo.