MÓNI & ZOLI ESKÜVŐ – 2020. 08. 19. – Siófok – Töreki

Móni és Zoli eredeti esküvői dátuma május 22-én lett volna. Ám ismert okok miatt, tolnunk kellett a lagzi dátumán. Így elmondhatom, hogy a végső esküvői dátumhoz képest több mint két évvel ezelőtt kerestek meg, és találkoztunk először. Ezalatt a két év alatt többször is találkoztunk és biztos voltam benne, hogy egy nagyon jó hangulatú, laza nagy nap lesz.

A kezdetektől úgy tervezték, hogy esküvőjüket szertartásvezetőként és ceremóniamesterként is segítsem. Az eredeti dátumon nem tudtuk volna megvalósítani az összes álmot, mert nem volt szép idő májusban azon a napon, ám ha már tolni kellett az esküvőt, akkor az időjárás is mellénk állt, és egy csodálatos augusztusi napon megvalósítottuk az elképzeléseket. Egy általam már ismert helyszínen, amit imádok: az Egy Csipet Nádasban volt a szertartás és a lagzi is, méghozzá szabadtéren. A szertartás, a vacsora és a lagzi is. Nem sok ilyenben van része az embernek, hisz nem sok pár meri bevállalni, ám nekik végül összejött minden a tervek szerint. Persze mindig van B terv, és a helyszín pince helyisége maga az álom. Így az ember nem is tudja eldönteni mi a jobb,ha bentre tervez, avagy kintre, de azért valljuk be, egy forró augusztusi napon ez így volt tökéletes.

A szertartást Zoli meglepetése “dobta fel”, ugyanis elhatározta, hogy a nagy kedvencük Majka Partykarantén c. dala ihlette módon szeretne szerelmet vallani Móninak a szertartás alatt. Miről is van szó? Hátha valaki nem tudja…Majka Partykarantén száma úgy született, hogy a rajongók által küldött szavakból írt egy dalt. Zoli pedig teljes titokban megkérte a násznép tagjait és engem is, küldjön mindenki neki egy szót. Uhhhh, milyen szavakat kapott 🙂 És milyen profin megírta belőle a szerelmi vallomást! 🙂 Én elárulom, hogy a “matematika” szót adtam, de csak azért mert mikor messengeren rám írt, hogy kellene a szó, akkor épp egy matek feladat volt előttem. Tudni kell időzíteni 🙂

A nagy nap pedig mindenben úgy alakult, ahogyan ők azt eltervezték. A vacsora végére pedig megérkezett a SiófokSelfie csapata is, és felállították a fotósarkot, iszonyat szuper kellékekkel. Nagyon nagy sikere volt, mindenki többször fotózkodott és utána lelkesen töltögette a kirakott vendégkönyvet és ragasztották bele az elkészült fotókat.

Ezzel az esküvővel kezdődött meg a hosszú hétvégés maratonom, hisz ezen a héten 3 lagzim volt így elmondhatom nem unatkoztam.

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a szertartásvezetői és ceremóniamesteri munkámat és engem:

Mindenkinek, aki azon gondolkodik, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy nulla stresszel élhesse meg a saját esküvőjét, Katát ajánlom. Végtelen profizmusa és összeszedettsége már az ajánlatkérésemre adott válaszában érezhető volt. Aztán az első személyes találkozásunk alkalmával kb 10 perc beszélgetés után összenéztünk a párommal, hogy Ő az aki kell nekünk!

A szervezés, a dátum módosítás, a forgatókönyv megírása és végül maga az este lebonyolítása zökkenőmentesen zajlott, hiszen kb. mindenre csak rá kellett bólintanunk, Kata mindent a kezében tartott.
Nem csak a ceremóniamesterünk, hanem a szertartásvezetőnk is volt. Erről azt hiszem bőven elég annyit elmondanom, hogy sírtunk, nevettünk felváltva!

Csodálatos volt hallgatni. 😊 Lehet, hogy elfogult vagyok, de sosem hallottam még ennél személyesebb, meghatóbb, viccesebb szertartás szöveget. Nagyon, nagyon köszönjük Neked!

Egy pillanatig sem volt olyan érzésünk, hogy idegen emberek vannak az esküvőnkön a szolgáltatók személyében, szuper jófej volt mindenki 😊
Kata minden túlzás nélkül nem csak a menyasszony, de a vőlegény barátnője is 😉 

Móni & Zoli”

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Egy Csipet Nádas – Siófok-Töreki

DJ: Fodor Tamás

Fotós: Senger Nikolett

Videós: Vidovics Ádám és Kökény Péter – Az esküvőfilm

Selfie gép: SiófokSelfie

Szertartásvezető: Kovács Kata

Ceremóniamester: Kovács Kata

Egy Csipet Nádas - Esküvőhelyszín a Balaton partján.

Egy Csipet Nádas – Esküvőhelyszín a Balaton partján.

Hangulatos beszélgető sarok a helyszínen.

Hangulatos beszélgető sarok a helyszínen.

Vendégváró falatkák a Csipetben.

Vendégváró falatkák a Csipetben.

A szertartással kezdődött a nagy nap. Épp mutatom pontosan hol is kell aláírni :)

A szertartással kezdődött a nagy nap. Épp mutatom pontosan hol is kell aláírni 🙂

A szertartás alatt fröccs ceremónia is volt.

A szertartás alatt fröccs ceremónia is volt.

Móni és Zoli kivonuláskor.

Móni és Zoli kivonuláskor.

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük/szertartásvezetőjük.

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük/szertartásvezetőjük.

A menyasszony és a menyasszony barátnője a Selfieboxban.

A menyasszony és a menyasszony barátnője a Selfieboxban.

Az Ifjú Pár és a szolgáltatói csapat. Bolond egy csapat volt ez ;)

Az Ifjú Pár és a szolgáltatói csapat. Bolond egy csapat volt ez 😉

Menyasszonyi torta szeletelése.

Menyasszonyi torta szeletelése.

Csillagszórók között vonult ki Móni az Apa-Lánya tánchoz, majd természetesen a Vőlegénnyel folytatta a táncot míg elaludtak a csillagszórók.

Csillagszórók között vonult ki Móni az Apa-Lánya tánchoz, majd természetesen a Vőlegénnyel folytatta a táncot míg elaludtak a csillagszórók.

Menyecsketánc közben pedig menyasszony rablás is volt :)

Menyecsketánc közben pedig menyasszony rablás is volt 🙂

Zoli és a fekvőtámaszok. Simán lenyomta őket, így visszakapta Mónit.

Zoli és a fekvőtámaszok. Simán lenyomta őket, így visszakapta Mónit.

Nekem pedig nagyon megtetszett a SiófokSelfie gépe, így egyedül is beálltam bohóckodni :) Ceremóniamester és a Selfie gép.

Nekem pedig nagyon megtetszett a SiófokSelfie gépe, így egyedül is beálltam bohóckodni 🙂 Ceremóniamester és a Selfie gép.