MIÉRT VÁLASSZ NŐI CEREMÓNIAMESTERT?

Részlet egy menyasszonyomtól kapott e-mail-ből:

“… engem megnyugtat a tudat,hogy te vagy! Komolyan! Olyan jó,hogy van egy személy,akihez fordulhatok mindenféle apró-cseprő, néha buta kis dologgal.  Ha férfi ceremóniamesterünk lenne hozzá tuti nem mernék ilyen bizalommal fordulni….”

O. M.

Ezek a sorok késztettek arra, hogy leírjam, miért is jó a női ceremóniamester! És bár nem vagyunk sokan ebben a szakmában, de miért is válasszatok pont engem!

A következők miatt válassz NŐI Ceremóniamestert, és közöttük is pont engem:

 • Mi nők – köztudott – , hogy a férfiakkal ellentétben, egyszerre több mindenre tudunk odafigyelni, egyszerre többfelé vagyunk képesek koncentrálni; olyan mintha hátul is lenne szemünk, és négy kezünk lenne 🙂 ez elengedhetetlen a tökéletes esküvő lebonyolításához!

 • Az esküvők, nem titok, leginkább a menyasszonyról szólnak! Ki értené meg a menyasszony érzéseit, mint egy másik nő, aki átélte már a saját legszebb napját, és azt szeretné, ha minden menyasszony olyan boldog lenne, a nagy napon, mint amilyen ő volt!

 • Smink, frizura, ruha igazításban teljes mértékben otthon van, nem áll messze tőle, ha segíteni kell ebben a menyasszonynak vagy a vőlegénynek!

 • Ha van gyermek a násznép között, akkor is tökéletes választás a női ceremóniamester! Kedves, figyelmes, barátságos kisugárzással rendelkezik. Esetemben pedagógus végzettségem előnyként jelentkezik ebben az esetben is.

 • A szervezési időszakban is bátran fordulhatnak hozzám a menyasszonyok (és persze a vőlegények is,de ez a ritkább) apró-cseprő kérdéseikkel, problémáikkal, legyen szó dekorációról, meghívó szövegről, vagy a vőlegény esküvői parájáról 🙂

 • Váratlan helyzetekre felkészülve, nekem mindig van tartalék játékom, időhúzó ötletem.

 • Megjelenésem garantáltan elegáns, stílusos, alkalomhoz illő! Semmiképpen nem közönséges! Sminkem, frizurám és a ruházatom mindig passzol az adott esküvő színvilágához! Ezzel is tiszteletbe tartom az ifjú párt, hisz még erre is figyelek!

 • Fontosnak tartom, hogy minden szolgáltatóval megtaláljam a közös hangot, mindenre figyeljek, és se a videós, se a fotós nem marad le egyetlen egy fontos pillanatról sem az esküvőn.

 • Nem esem pánikba! SOHA! jöhetnek a váratlan helyzetek, mindig higgadtan kezelem őket,és a leghamarabb megtalálom a megoldást a problémára!

 • Modern, egyedi, különleges esküvőre vágysz? Olyan esküvőt szeretnél, amilyen nem sok ismerősödnek volt? Ha a válasz IGEN, akkor nem kell tovább keresgélned!

 • Nőként célom a harmónia és a tökéletesség, valamint a vidám, felszabadult hangulat megteremtése az esküvőn! Azért, hogy valóban úgy érezzétek, hogy ez a legboldogabb nap az életetekben!

Ha ezek után úgy érzed, nektek rám van szükségetek az esküvőtök napján, akkor:

Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

.

Női ceremóniamester

Játékra fel! Kovács Kata, női ceremóniamester Fotó: VirgArt Fotó; Bíró Virág