Miért Kovács Kata Ceremóniamestert választottuk?

“Már régóta eldöntöttem,hogy ha nekem esküvőm lesz,akkor ott nem vőfély, hanem ceremóniamester fog segédkezni, hogy minden flottul menjen. Amikor kitűztük az időpontot és elkezdtem a szervezést,akkor szembesültem vele, hogy ebben a szakmában-nagy örömömre- nem csak férfiak képviseltetik magukat.

Hiába volt kisebb a felhozatal női CM-ekből,akkor is tudtam, hogy közülük fogok választani. És hogy miért? A válasz nagyon egyszerű! Mivel a párom kamionsofőrként az utakat rója, rám maradt az esküvőnk megszervezése, persze örömmel vállaltam magamra. 🙂 Nekem nőként nagyon fontos szempont volt a választásban, hogy egy olyan ember legyen a ceremóniamesterünk,aki félszavakból érti, hogy mit szeretnék és szerintem ebben a legjobb partner egy másik nő.

És miért Kata?

Sokkal felszabadultabban tudok és tudtam eddig is levelezni Katával az esküvőnk részleteiről,mert éreztem, hogy ő is ugyanúgy lelkesedik az újabbnál újabb ötleteimért,mint én! 🙂 A figyelmességéről árulkodik, hogy a szülinapomra egy esküvői játéklistát kaptam tőle e-mailen! De ha csak bárki megtekinti a honlapját, rájön, hogy ez a nő nagyon profi és lelkiismeretes.  

“Milyen színű lesz a dekoráció?” kérdés az ajánlatkérő lapon, nálam teli találat volt! 😉 ” Mariann és Andris

ceremóniamester

 

“Alapvetően modern, fiatalos, könnyed és szórakoztató esküvőre készülünk, így nem volt kérdés, hogy nem vőfélyt, hanem ceremóniamestert keresünk. Az, hogy ráadásul nő vagy, csak hab a tortán! 🙂

Számomra már most nagy biztonságérzetet, megnyugtatást jelent, hogy Te leszel a mi esténk házigazdája, hiszen ki más tudna legjobban megérteni, hatékonyan megosztani a figyelmét, mint egy másik nő.

Az már csak a ráadás, hogy mennyire hamar megtaláltuk találkozásunk alkalmával a közös hangot – szinte azonnal.

Szimpatikus, nyitott, vidám, kedves, de határozott személynek ismertelek meg, és egy csepp kétségem sincs, hogy tökéletes munkát fogsz nyújtani a nagy napunkon 🙂 ”

Kriszti és Norbi

cropped-KK-névjegy-final1-k.jpg

 

 

Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!