MERCI & GÁBOR ESKÜVŐ – 2018. 05. 18. – Agárd-Pálmajor

Merci és Gábor egy pénteki napra álmodta meg az esküvőjét, és már több mint egy évvel a nagy nap előtt megkerestek engem, hogy szeretnék, ha én lennék a ceremóniamesterük. Mivel külföldön élnek, egyetlen egyszer találkoztunk csak esküvőjük előtt, és a találkozó nagyon szuperül sikerült. Egy hullámhosszon voltunk az első perctől kedve, és imádtam, ahogy egymásról beszéltek előttem 🙂 Már akkor látszott, hogy szuper kis esküvő lesz, főleg, miután kiderült kik alkotják a szolgáltatói csapatot. Mert nincs annál jobb, mikor mindenkit ismersz a csapatból, és tudod, hogy megbízható szakemberek. Esküvőjüket tehát ceremóniamesterként segítettem.

A nagy nap az egyházi szertartással kezdődött Agárdon, majd pedig a polgári szertartással folytatódott a lagzi helyszínén a Pálmajor Pihenőparkban. Többször esküvőztem már ott, és fogok is még, remek helyszín. Az időjárás a lehető legtökéletesebb volt, igazi esküvős időt fogott ki Merci és Gábor.

Amikor a pár, az esküvő szervezési időszakban, beavat a bizalmába, az nagyon megtisztelő. Így volt ez Merciéknél is, amikor szinte az elsők között tudhattam meg, hogy kisbabát várnak, tehát az esküvőn már pocakos lesz egy kicsit Merci. Le a kalappal a kismama menyasszony előtt, mert az egész nagy napot hősiesen viselte, egy rossz szava nem volt, nem hivatkozott az állapotára, és simán bevállalta a menyasszonytáncot is, aminek különlegessége, hogy a kosaramra, egy feliratot rögzítettünk: “Pelenkára gyűjtünk!” felirattal.

Nagyon jól nézett ki a tábla, mikor Gábor először írta nekem, hogy ő ugyan készít egy ilyen táblát, hittem is, meg nem is 🙂 De időközben rájöttem Gábor nem viccel, és tényleg megvalósította a tábla ötletét! Sikere volt mindenkinél! 🙂

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a ceremóniamesteri munkámat és engem:

Merci szavaival:

“Kedves Kata!

Köszönjük szépen azt a rengeteg segítséget ami kitartott a megismerkedésünktől egészen a Nagy Napig! Köszönjük, hogy úgyis rendelkezésünkre álltál, hogy mi nem Magyarországon élünk, és ez kicsit nehezítette a dolgot. De tudtuk, hogy nem lesz itt gond, hiszen már ekkor látszott jó kezekben lesz az esküvőnk. Ez be is bizonyosodott azon a bizonyos pénteki napon, talpraesettségednek, kedvességednek köszönhetően minden zökkenőmentesen zajlott, nekünk nem volt más dolgunk csak élvezni ezt a gyönyörű napot!
A nagy napunk olyan lett, amilyet szerettünk volna, minden tekintetben! ..és ehhez Te is hozzájárultál, hálásan köszönjük!

Minden kedves menyasszonynak és vőlegénynek szeretném a figyelmébe ajánlani Katát, ha egy csodálatos, gördülékeny esküvőt szeretnének maguknak! Nem fogtok csalódni! 😉

További sok sikert kívánunk a munkádhoz!
Szeretettel: Merci & Gábor
Pusziiii “

És mikor megkéri Merci Gábort, hogy írjon rólam pár sort, akkor egy ilyen részletes beszámolót kapok 🙂

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Hálás vagyok!

“Röviden Katáról és a munkájáról?!
Kiválóan ért hozzá!
De hogy pontosabban és érthetőbben is elmeséljem a rövid kapcsolatunk, ami barátsággá vált a szervezkedés alatt.
Azt tudni kell, hogy minden szolgáltatónk úgy került hozzánk, hogy egymást ajánlották.
Előbb volt fotósunk és videósunk, akik ajánlották Katát (ezúton is hatalmas pacsi a srácoknak Grósz Szabolcs és Igari Balázs uraknak).
Párom lépett is és már másnap Kata messengerén kopogtattunk, hogy akkor mi a helyzet a dátumunkkal kapcsolatban és még szabad-e… Szegény szerintem azt sem tudta hol van hirtelen, de hát rövid időn belül már egymással szemben ültünk és arról beszélgettünk, hogy mit szeretnénk majd 1 év múlva.
Na, innentől (a beszélgetés utántól) számítom azt az időszakot, hogy az ismerkedés első percében már tudtam baj nem lehet. Nem fellengős duma, mert én, mint férj pont nem foglalkoztam semmivel. Tudtam milyen szolgáltatókat szeretnénk és ennyi. Aztán mikor a fent említett urak egybehangzóan „kijelentették” hogy szívesen dolgoznak Katával, mert tudja, mit csinál így a személyes találkozás ebben már csak megerősített. Ugyan a zenészt már ekkor tudtuk, hogy ki lesz, de mikor Kata kérdezte és mondtuk, hogy a Szabadkai Balázs lesz fülig ért a szája (itt még nem volt megállapodás a Balázzsal). Ekkor érezhető volt, hogy a szolgáltatói gárda meg van egymással elégedve és tudnak együtt dolgozni.
Ennyit a bevezetésnek 😛

Nos, a megbeszélés utána mivel még volt 1 évünk a nagy napig így nem volt túl pörgős az első félév, de már kaptunk tőle egy elég komoly gerincet a nagy napra. Addig azt sem tudtuk mi mit követ, de Ő összekapkodta a gondolatainkat arról az egy órás beszélgetésből és köntösbe öltöztette. Majd mivel bonyolítottuk a helyzetet azzal, hogy mi külföldön voltunk az esküvőig, Ő pedig otthon így találkoztunk egyszer és a nagy napon.
Ez azért fontos mert ebből hozta össze a mi nagy napunkat nem mondom hogy nélküle nem ment volna de hogy nem sikerült volna ilyen jól ahogy az tuti.
Kalap emelés és sok-sok hála Neki mert megcsinálta még az én hülyeségeimet is tolerálta valamint minden őrültségben a legnagyobb partner volt.
Köszönjük szépen és további sok sikert kívánunk a munkádhoz csak így tovább mert a lányunknak is kell egy ceremóniamester 😛 “

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont – Agárd

Videós: Grósz Szabolcs

Fotós: Igari Balázs

DJ: Szabadkai Balázs

Ceremóniamester: Kovács Kata

 

Kitűzőt tűzök a szertartás előtt :) Fotó: Igari Balázs

Kitűzőt tűzök a szertartás előtt 🙂 Fotó: Igari Balázs

Gyerekeknek is segítek :) Fotó: Igari Balázs

Gyerekeknek is segítek 🙂 Fotó: Igari Balázs

 

 

 

 

 

A nagy nap az egyházi szertartással kezdődött :) Fotó: Igari Balázs

A nagy nap az egyházi szertartással kezdődött 🙂 Fotó: Igari Balázs

Nem kevés rizs mennyiséget kaptak :) Fotó: Igari Balázs

Nem kevés rizs mennyiséget kaptak 🙂 Fotó: Igari Balázs

A szolgáltatói team és az Ifjú Pár :) Grósz Szabi, Szabadkai Balázs, Merci, Gábor, Kovács Kata, Igari Balázs

A szolgáltatói team és az Ifjú Pár 🙂 Grósz Szabi, Szabadkai Balázs, Merci, Gábor, Kovács Kata, Igari Balázs

A polgári szertartás után a pezsgős koccintáshoz viszem az Ifjú Párnak a pezsgő utánpótlást :) Fotó: Igari Balázs

A polgári szertartás után a pezsgős koccintáshoz viszem az Ifjú Párnak a pezsgő utánpótlást 🙂 Fotó: Igari Balázs

A vacsora kezdés, beszédek :) Fotó: Igari Balázs

A vacsora kezdés, beszédek 🙂 Fotó: Igari Balázs

A vacsora végén kvíz játékot hirdettem, itt épp gyűjtöm be a megoldásokat :) Fotó: Igari Balázs

A vacsora végén kvíz játékot hirdettem, itt épp gyűjtöm be a megoldásokat 🙂 Fotó: Igari Balázs

Itt pedig javítom őket :) Angelika pedig nagyon figyeli, hisz ő ezen az esküvőn azért volt velem, hogy eltanulja a CM fortélyokat :) Fotó: Igari Balázs

Itt pedig javítom őket 🙂 Angelika pedig nagyon figyeli, hisz ő ezen az esküvőn azért volt velem, hogy eltanulja a CM fortélyokat 🙂 Fotó: Igari Balázs

A két helyes megoldó között egy rögtönzött kérdéssel döntöttük el a végső nyertest. Ez az a pillanat, amikor kiderült ki nyer :) Azt hiszem, a kép magáért beszél :) Fotó: Igari Balázs

A két helyes megoldó között egy rögtönzött kérdéssel döntöttük el a végső nyertest. Ez az a pillanat, amikor kiderült ki nyer 🙂 Azt hiszem, a kép magáért beszél 🙂 Fotó: Igari Balázs

Nyitótánc; Fotó: Igari Balázs

Nyitótánc; Fotó: Igari Balázs

Gáborral bulizunk :) Fotó: Igari Balázs

Gáborral bulizunk 🙂 Fotó: Igari Balázs

A csodás menyasszonyi torta; Fotó: Igari Balázs

A csodás menyasszonyi torta; Fotó: Igari Balázs

És a már említett "Eladó a Menyasszony" kosárkám, kicsit felturbózva! Fotó: Igari Balázs

És a már említett “Eladó a Menyasszony” kosárkám, kicsit felturbózva! Fotó: Igari Balázs

Épp vonatot indítok! Fotó: Igari Balázs

Épp vonatot indítok! Fotó: Igari Balázs

Aztán persze átadtam a vonat vezetését, Gábornak! :) Fotó: Igari Balázs

Aztán persze átadtam a vonat vezetését, Gábornak! 🙂 Fotó: Igari Balázs

BULI VAN! Fotó: Igari Balázs

BULI VAN! Fotó: Igari Balázs

 

Ifjú Pár és Ceremóniamesterük :) Fotó: Igari Balázs

Ifjú Pár és Ceremóniamesterük 🙂 Fotó: Igari Balázs

Merci menyecskeruhában! :) Fotó: Igari Balázs

Merci menyecskeruhában! 🙂 Fotó: Igari Balázs