KRISZTI & JOCI ESKÜVŐ – 2020. 09. 05. – Kápolnásnyék és Agárd

Vannak azok az esküvők, ahol még az utolsó pillanatban is minden változik,sok mindenben bizonytalan az Ifjú Pár. Krisztiék nem ezek a párok közé tartoztak. Az esküvő előtt már hónapokkal (!) kész volt a tökéletes forgatókönyv, és csak félve kérdeztem meg Krisztitől egész nyáron: Még mindig nincs változás? Okés minden? A válasz mindig: “Nincs változás és persze okés minden” volt, így egy nagyon nyugodt és felkészült esküvő szervezést tudhattunk magunk mögött. Mindezek után a nagy nap is tökéletesen a tervezettek szerint alakult. Esküvőjüket tehát ceremóniamesterként segítettem.

A lagzi helyszínüket az agárdi Pálmajor Rendezvényközpontot jól ismerem, szinte már haza járok oda. Ismerős terep volt. A kápolnásnyéki katolikus templomban viszont még nem jártam, így hozott újat a helyszín listámban ez az esküvő is. Az egyházi szertartással kezdődött a nagy nap, amit a polgári szertartás követett a Pálmajor park részében. Mindig csodaszép az a helyszín.

A gratulációt követő fotózkodás után eldobtuk a csokrot is, pontosabban mivel Kriszti az alternatív verzióját választotta a csokordobásnak így a szalagokat vágta el. Így derítettük ki, hogy ki is lesz a következő a sorban 😉 A vacsorát követően pedig egy nagyon jó hangulatú lagzi kerekedett végül,amiben mondjuk én már biztos voltam, hisz a DJ Szabadkai Balázs volt, akivel már sokszor dolgoztunk együtt.

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a ceremóniamesteri munkámat és engem:

“Kedves Kata!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen profizmussal segítettél minket életünk Nagy napján.
Esküvő szervezésünk kezdetén kerestünk fel Téged, ami a nagy napunk előtt másfél évvel volt. Vőlegényem nem szeretett volna vőfélyt, így döntöttünk a ceremóniamester mellett. Hab a tortán, pedig hogy a Nagy napunk levezénylését egy nő kezébe adtuk. (hiszen a nők ugyebár mindenre tudnak figyelni). Már ekkor tudtuk, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, ha Téged választunk! 😊
Rengeteget segítettél az előkészületekben, olyan dolgokra hívtad fel a figyelmünket, ami eszünkbe sem jutott. Minden eshetőségre fel voltunk készülve, tökéletesen beosztva az időt, vezényelve a násznépet és a segítőket. Jó volt együtt dolgozni Veled.

A részletes forgatókönyvünk seperc alatt elkészült. Mindenkivel tartottad a kapcsolatot, mindenkiről tudtál mindent.
Sok tanácsot kaptunk, ami segítette a szervezést, ugyanakkor nem éreztük, hogy Ránk szeretnéd erőltetni javaslataidat. Minden felmerülő kérdésünkre gyorsan választ kaptunk, és ez megnyugtató volt egy “mindentazonnalmegoldaniakaróMennyasszonynak”. 😀
Az esküvő előtti napokban a vendégsereg kérdezgetni kezdte, mi hogy lesz, de mi csak azt válaszoltuk. „Nyugi, Kata mindent tudni fog, őt keressétek!” És így is lett. ❤️
Biztosítottad a gondtalan, stresszmentes esküvőt és lakodalmat!

Mindenkinek Téged fogunk ajánlani, aki esküvőre készül! Már alig várom, hogy újra együtt bulizzunk egy esküvőn, ahol szintén Te vagy a CM! 😊 

Csodás napunk volt, KÖSZÖNJÜK!
Puszi,
Joci & Kriszti”

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont – Agárd

Fotós: Tausz Irina

DJ: Szabadkai Balázs

Ceremóniamester: Kovács Kata

Az egyházi szertartás után a kivonulás. Rengeteg buborékfújóval készült Kriszti, mindenkinél volt :)

Az egyházi szertartás utáni kivonulás. Rengeteg buborékfújóval készült Kriszti, mindenkinél volt 🙂

A polgári szertartás alatt életfonal ceremónia volt.

A polgári szertartás alatt életfonal ceremónia volt.

Csokordobás helyett, az a bizonyos szalagos verzió. A háttérben nagyon magyarázok :)

Csokordobás helyett, az a bizonyos szalagos verzió. A háttérben nagyon magyarázok 🙂

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük :)

Az Ifjú Pár és ceremóniamesterük 🙂

Két szuper nászajándék :) Pénz torta és sorsjegy torta :)

Két szuper nászajándék 🙂 Pénz torta és sorsjegy torta 🙂

MR és MRS játék is volt. Joci még gondolkodott ;)

MR és MRS játék is volt. Joci még gondolkodott 😉

Szerelemvonat a Pálmajorban.

Szerelemvonat a Pálmajorban.

Gyertyafénykeringő. Mindig vicces amikor újra gyújtják a gyertyákat ;)

Gyertyafénykeringő. Mindig vicces amikor újra gyújtják a gyertyákat 😉

Kriszti azt szerette volna, ha a gyertyafénykeringő után csillagszórós sorfal között vonulnak ki az átöltözéshez. Mikor visszatértek új emberként és új asszonyként,pedig egy szuper menyecsketáncot is levezényelhettem.

Kriszti azt szerette volna, ha a gyertyafénykeringő után csillagszórós sorfal között vonulnak ki az átöltözéshez. Mikor visszatértek új emberként és új asszonyként,pedig egy szuper menyecsketáncot is levezényelhettem.