I. VELENCEI ESKÜVŐKORZÓ & JEGYESEK BÁLJA

2019. február 16-án szombaton a Velencei-tó partján útjára indul egy új esküvő kiállítás, melyet “Esküvőkorzónak” kereszteltek el. Biztos mindenki ismeri Velencén a Velence Korzót, ahol sétált már, strandolt vagy akár télen korizott. Igari Balázs főszervező szeretné az esküvők és az esküvő kiállítások térképére felhelyezni ezt az új helyszínt, megmutatni, hogy a Velencei-tó télen is gyönyörű.

Velence Korzó kívülről

Velence Korzó kívülről

Az éjszakai kiállítás lebonyolítása eltér az általában megszokott hasonló programokétól.

Miről is van szó pontosan?

Az I. Velencei Esküvőkorzó & Jegyesek Bálja időbeosztásában és tematikájában teljesen más lesz, mint az eddigi kiállítások. Az Esküvőkorzó február 16-án 16 órakor kezdődik, ahol különböző szolgáltatókkal találkozhattok, esküvői ruhabemutatókat élvezhettek és esküvővel, valamint családalapítással kapcsolatos beszélgetéseket hallhattok.

A kiállítás része éjszaka 23 óráig fog tartani. Eddig az időpontig érdeklődhettek a szolgáltatóknál, nézelődhettek, beszélgethettek az esküvőtökről, melynek végén tombolasorsolást tartanak. Közben a második emeleti rendezvényteremben 19 órakor kezdetét veszi a Jegyesek Bálja, melynek háziasszonya és ceremóniamestere is én leszek.

Jelenleg így néz ki a Korzó folyosója, ám ez a tér fog megtelni kiállítókkal, szolgáltatókkal és programokkal 16 - 23 óráig.

Jelenleg így néz ki a Korzó folyosója. Ez a tér fog megtelni kiállítókkal, szolgáltatókkal és programokkal 16 – 23 óráig.

A Jegyesek Bálján bepillantást nyerhettek egy általam irányított lagziba, ahol lesz vacsora, buli, tánc, fotósarok, esküvői torta, nyitótánc és természetesen játékok is, úgy ahogyan a legtöbb lakodalomban is megvannak ezek a programok.

Természetesen egyediséget is hoznak a szervezők, hisz például a méltán népszerű és különleges TopGun Flair Koktél Show-val, valamint koktélozással is feldobjuk az estét, amit akár a saját esküvőtökön is bevethettek. Gyertek el, érezzétek jól magatokat, miközben jegyespárként a vendégek szemével élhettek át egy esküvőhöz hasonló bált. Ötletelhetünk akár együtt is, kérdezhettek bátran egymástól és Tőlem is.

A körpanorámás Díszterem pedig magáért beszél. A kilátás pazar, éjszaka pedig a Velencei-tó éjszaki fényeiben gyönyörködhettek majd.

A körpanorámás Díszterem pedig magáért beszél. A kilátás pazar és a Velencei-tó éjszakai fényeiben gyönyörködhetnek majd a bálra érkezők.

A Korzó exkluzív, körpanorámás Dísztermében rendezendő Jegyesek Báljára 30 párnak van lehetősége jegyet váltani, így az elővételes vásárlásért és a bővebb információkért, valamint, hogy igazán kiélvezhessétek az alkalmat, az egyedi szállásajánlatokért érdemes ellátogatni a rendezvény honlapjára: www.eskuvokorzo.hu

A Jegyesek Bálján körasztalos elrendezés várja majd az bálozókat. Ha szeretnéd élőben is megnézni ezt a kiváló esküvő helyszínt, foglalj jegyeket a bálra most.

A Jegyesek Bálján körasztalos elrendezés várja majd az bálozókat. Ha szeretnéd élőben is megnézni ezt a kiváló esküvői helyszínt, foglalj jegyeket a bálra most.

Remek meglepetésajándék Párodnak Valentin-napra, vagy bármilyen eseményre, foglalj most, hogy ne maradjatok le erről a különleges eseményről!

Éjszakai fényekben mostanság a Korzó és környéke.

Éjszakai fényekben mostanság a Korzó és környéke. Persze én is kilátogattam.

 

Az este tökéletességét segítik:

A zenét a bálon a J.A.M. Showband szolgáltatja, megismerhetitek tehát, milyen egy lagzi, ha ők zenélnek

A Ceremóniamester Kovács Kata lesz (azaz én 😉 )

A Jegyesek Bálja dekorációjáért a DEKOWEST Rendezvénydekoráció felel

Az egész rendezvényt Ostorházi Helga csodálatos fotóival teszi maradandóvá

Mozgóképen pedig a Noném Média örökíti meg a kiállítás és a bál eseményeit

A bálon a fincsi koktélokat a TopGun Flair Koktél Show készíti el nekünk

Catering: Juventus Hotel

Esküvői emeletes menyasszonyi tortát amit a bálon szelünk fel a Süti Cake Cukrászműhely készíti, amik mellé CakePop  sütidesszerttel kedveskednek a bálozóknak

A székesfehérvári Krém Cukrászda pedig egy meglepetés tortával és egy “mindenmentes” tortával is meglepi a rendezvényt, hisz mi mindenkire gondoltunk

A kiállításon és a bálon is megtekinthető lesz Dudik Szonja “Wedding Dress and More 2019” ruhakollekciója

A Music Sound Rendezvénytechnika jóvoltából pedig élőben megnézhetitek milyen lenne, ha az esküvőtökön a nyitótánc közben a felhőkben táncolnátok, ugyanis szárazjeges nehézfüst is lesz a bálon a nyitótánc közben. A táncot pedig Fónad-Hólik Évi táncpedagógus egyik jegyespárja mutatja be.

Az esküvőkről pedig nem hiányozhat a mostanában divatos ujjlenyomat fa, így a Kiállításon és a Jegyesek Bálján is lesz,melyeket az MTA Galéria tulajdonosa, Makói-Tóth Annamária készít el, direkt az Esküvőkorzó tiszteletére, amiből szeretnénk hagyományt teremteni, és minden évben elkészíteni majd a Kiállítás és a Jegyes Báljának ujjlenyomatfás emlékkönyvét.