ESKÜVŐI KONZULTÁCIÓ – A Menyasszony barátnőjével

Létrehoztam az esküvői konzultáció lehetőségét, ami már régóta olvasható is a honlapomon. Életre hívtam ezt a lehetőséget azért, hogy azok a Párok se maradjanak jótanácsok nélkül, akiknél nem lehetek ceremóniamesterként jelen az esküvőn, de mégis szeretnének tőlem tanácsokat. Avagy úgy gondolják, náluk nem lesz hivatásos vőfély/ceremóniamester a nagy napon, viszont szeretnének tisztán látni a nagy esküvői gubancban. Erre jó, az esküvői konzultáció lehetősége.

Nemrégiben egy régi kedves ismerősöm keresett fel, hogy legyek az esküvőjén ceremóniamester, azonban esküvőjük dátuma már foglalt volt nekem, és nem is találtak már profi segítséget a nagy napjukra. Ezért úgy döntöttek, hogy igénybe veszik az “esküvői konzultáció” lehetőségét, mert szerettek volna olyan jótanácsokat kapni, amik olyan embertől származnak, akinek a hivatása a nagy nap megtervezése. Így hát leültünk egy szombat délelőtt, és terveztünk, beszélgettünk az esküvőjükről, és sok mindenre felhívtam a figyelmüket. Már a beszélgetés alatt éreztem, hogy úgy gondolják, megérte egy kicsit utazni miattam 🙂 Aztán kaptam egy kedves levelet Esztertől a konzultáció után, amiben leírta, elég részletesen, miért is volt jó, hogy részt vettek ezen az egyeztetésen.

 Most ezt a levelet szeretném megosztani veletek, természetesen az Ő jóváhagyásukkal. 🙂

Wedding Timeline - Esküvői Forgatókönyv Konzultáció; Fotó:Pinterest

Wedding Timeline – Esküvői Forgatókönyv Konzultáció; Fotó:Pinterest

 

Eszter és Zsolti véleménye rólam,

és az esküvői forgatókönyv konzultáció lehetőségéről:

“Kata évfolyamtársam volt a főiskolán. Már akkor is talpraesett, jó kiállású csajszi volt, aki a legváratlanabb helyzetekben is feltalálta magát, lásd gólyatábor. Örömmel láttam az utóbbi időben, hogy elindította a vállalkozását és egy olyan területen tudja a tehetségét kamatoztatni, amire ő született.

A Vőlegényemmel 2018 januárjában tűztük ki az esküvőnk időpontját ezen év júniusára. 60 fős lakodalmat terveztünk, és nekem egyből Kata jutott eszembe, mert szerettem volna felkérni CM-nek. Sajnos már foglalt volt arra a napra, ami nem is meglepő, hiszen nagyon profi és népszerű. 🙂

Azonban nem hagyott magamra, ajánlott egy másik hölgyet, de sajnos már ő is elkelt. Aztán kaptam további ajánlásokat, de már mindenki foglalt volt. Úgy látszik, népszerű időpontot választottunk. 🙂

Végül úgy döntöttünk a Vőlegényemmel, hogy akárkit nem választanánk CM-nek, így valahogy megoldjuk a baráti körből a dolgot.

Azonban úgy éreztem, hogy szükségem lenne egy hathatós és professzionális segítségre. Bár az interneten találtam és a barátnőktől kaptam információkat, de közel sem éreztem elegendőnek ezeket. (Ahány ház, annyi szokás…)

Megkérdeztem Katát, hogy vállalna-e egy személyes konzultációt, és ő készséggel felajánlotta a segítségét. A honlapján is megtalálható ennek a leírása > > >  Esküvői forgatókönyv konzultáció

A Vőlegényem úgy gondolta, újat nem fogunk hallani, de a konzultáció után elismerően nyilatkozott arról, hogy mennyi minden jó és hasznos dolgot mondott el Kata összefoglalva.

Egy kellemes kávézóban 2 órán keresztül beszélgettük az esküvő és lakodalom részleteit. Bármit kérdezhettünk, Kata készséggel válaszolt. Ő is mesélt sok-sok dologról, apró részletességgel. Felhívta a lehetséges buktatókra a figyelmet, használható és jó tanácsokat adott a forgatókönyvre. Tulajdonképpen az összes lehetséges verziót elmesélte, hogy mit szokás, vagy mit kevésbé.

Kaptunk tőle egy nyomtatott forgatókönyv vázlatot, ami igen hasznos segítség, egy „alap” a saját esküvőnk megtervezéséhez. Illetve pdf és word formában is küldött nekem játéklistát és egy valós esküvő forgatókönyvét. Kata felajánlotta, hogy bármi kérdésem lenne még, szívesen válaszol rájuk.

Tiszta szívből tudom ajánlani Kata konzultációját a hozzánk hasonló Pároknak, akik végül maguk szervezik meg az esküvőt.

Ne hagyjátok ki! Szerintem nélkülözhetetlen és nagyon hasznos! 🙂

Eszter”

 

Ez az esküvő, attól függetlenül, hogy én fizikailag nem tudok ott lenni, “az én esküvőm lesz” 🙂

Ugyanúgy fogok drukkolni és izgulni ezért az esküvőért, mint az összes többi olyan párom esküvőjéért, akiknél ténylegesen ott vagyok, és segítem őket!

Kívánok tehát Eszteréknek, hosszú, boldog házasságot és stresszmentes esküvőszervezést! 🙂

Várom majd az esküvő után a beszámolót 🙂

Aki pedig szintén ilyen cipőben találta magát, mint Eszter és Zsolt, nyugodtan keressen meg,

az “esküvői forgatókönyv konzultáció” lehetősége minden pár előtt nyitva áll 🙂

Keressetek bizalommal! 🙂

kovacskatamagazin