KONZULTÁCIÓ

A következő ajánlatom azoknak szól,

akiknél NEM lesz profi CM vagy vőfély az esküvőjükön!

Nem lesz profi ceremóniamester vagy vőfély az esküvődön? Nem lesz profi segítséged ahhoz, hogy valaki irányítsa a násznépet a nagy napon és összeállítsa helyetted a nagy nap forgatókönyvét?

A nagy nap forgatókönyvvét, akkor is el kell készítened, hisz ez az alapja mindennek! 🙂

Ha kell egy iránytű az esküvőd megtervezéséhez, hogy ne csak céltalanul bolyongj a lehetőségek útvesztőiben, akkor kérj tőlem esküvői forgatókönyv készítésre konzultációs időpontot. Fotó: Pinterest

Ha kell egy iránytű az esküvőd megtervezéséhez, hogy ne csak céltalanul bolyongj a lehetőségek útvesztőiben, akkor kérj tőlem esküvői forgatókönyv készítésre konzultációs időpontot. Fotó: Pinterest

 

Sok pár dönt úgy, különböző okok (főleg az anyagiak) miatt, hogy az ő esküvőjén nem lesz ceremóniamester és vőfély sem.

Indokként fel szokott merülni, hogy kicsi lesz a násznép, nem kell oda irányító, esetleg úgy gondoljátok, hogy egy kedves rokon vagy ismerős is el tudja látni ezeket a feladatokat. Én sosem szoktam rábeszélni senkit sem semmire, mindenkinek a saját esküvője, neki kell eldöntenie, hogy mit szeretne és mit/kit nem.

Sokan,persze utólag megbánják a döntésüket, hogy nem volt CM/vőfély vagy más miatt elégedetlenkednek az esküvő után, ám utólag már kár bosszankodni. Amilyen problémát meg lehet előzni, azt előzzük meg. Amennyiben biztos vagy abban, hogy egy ismerős tökéletes CM/vőfély lesz, ám mégis bizonytalan vagy az esküvőd időbeosztásában, tanácsok kellenének, akkor erre találtam ki az “ESKÜVŐI FORGATÓKÖNYV KONZULTÁCIÓT”!

Egy kávé vagy tea mellett beszélgethetünk, ötletelhetünk :) A megvalósítás viszont így rátok marad :) Fotó:Pinterest

Egy kávé vagy tea mellett beszélgethetünk, ötletelhetünk 🙂 A megvalósítás viszont így rátok marad 🙂 Fotó:Pinterest

 

A konzultáció alatt biztos lehetsz benne, hogy nem fogom magamat ráerőltetni az esküvődre, tiszteletben tartom döntéseteket, hogy nem akartok profi segítséget! Ám úgy gondolom, hogy azoknak a menyasszonyoknak is kijár a segítség és az ötletek, akik nem tudnak vagy nem akarnak esküvői irányítóra költeni. Amennyiben olyan kérdések fordulnak meg a fejedben, és nem tudod rájuk a választ, hogy:

 – meddig tart egy gratuláció?

– mennyi ideig tart egy polgári szertartás/templomi esküvő?

– mikor jöjjön be a torta?

– mi a sorrendje a táncoknak: nyitótánc, gyertyafénykeringő, menyecsketánc vagy menyasszonytánc?

– mikor kezdődjön a polgári ceremónia, a vendégfogadás, az egyházi esküvő ahhoz, hogy időben tudjon elkezdődni a vacsora?

– illetve rengeteg más kérdés a nagy nap megtervezésével kapcsolatban… akkor érdemes kikérned olyan szakembernek a segítségét, aki tapasztalatai alapján el tudja mondani, hogy szokott lenni az esküvőkön, tapasztalatai alapján mennyi időt kell hagyni a nagy napon a különböző programokra.

Legyél akár az esküvő tervezés legelején, még a pontos esküvő dátum (óra, percre gondolok) előtt ,vagy már a fix időpontok is megvannak, bármikor jól jöhetnek a tanácsok, ötletek, észrevételek.

Én azt szoktam mondani, hogy NE más olyan pár esküvőjéből indulj ki, akik már túl vannak a nagy napon, és biztosra állítják, hogy “nálunk így volt”, hanem hallgass egy olyan szakemberre, aki évek óta, minden esküvői szezonban ott van az esküvőkön, és együtt éli át a párok nagy napját, a boldog percektől a váratlan eseményekig.

Az esküvői forgatókönyv konzultáció díja: 15.000.-Ft

A díj magába foglalja a következőket:

– személyes megbeszélés Székesfehérváron (nagy távolság esetén skypos megbeszélés) velem, Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezetővel, aki a ti igényeiteknek megfelelően, veletek együtt összeállítja a nagy nap forgatókönyvét, segít elkészíteni a NAGY NAP BIBILIÁJÁT! A segítség nem azt jelenti, hogy megírom helyettetek, hanem az én tanácsaimat felhasználva tudjátok megírni a saját forgatókönyveteket a nagy napra.

– a konzultáción az Ifjú Pár mindkét vagy egyik tagja is részt vehet

– a konzultáció időtartama:  2 óra.

A konzultációra érdemes magaddal hozni: jegyzetfüzetet és íróeszközt avagy laptopot, hogy a tanácsaimat azonnal feljegyezd, és akár már a forgatókönyved vázlatát is elkészítsük ott együtt, közösen.

IDE KATTINTVA OLVASHATSZ BESZÁMOLÓT EGY PÁRTÓL, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK AZ ESKÜVŐI KONZULTÁCIÓN, MEGTUDHATJÁTOK MIRE KELL SZÁMÍTANOTOK. KATT IDE!

ESKÜVŐI FORGATÓKÖNYV – WORKSHOP

Vállalom esküvői forgatókönyv workshopok megtartását, amennyiben igény van arra, hogy egyszerre több párnak (de maximum 4 pár) adjak tanácsot esküvőjükkel kapcsolatban úgy, hogy akár egymástól is kaphatnak ötleteket, inspirálódjanak egymástól és főleg tőlem, velem 🙂 Tanácsok, ötletek és közös forgatókönyv készítése, természetesen mindenkinek az igényeit külön-külön figyelembe véve.

A workshop időtartama: 4 óra

A workshop helyszíne: Székesfehérvár

A workshop díja: 7.000.-Ft/fő vagy 13.000.-Ft/pár

A konzultációra érdemes magaddal hozni: jegyzetfüzetet és íróeszközt avagy laptopot, hogy a tanácsaimat azonnal feljegyezd, és akár már a forgatókönyved vázlatát is elkészítsük ott együtt, közösen.

Amennyiben van olyan ismerősöd, akik ugyanolyan cipőben járnak mint ti, akár egyszerre, egy időben is ötletelhetünk, egy baráti csevej közben, ahol szakembertől kaptok tanácsokat! Jelezd kérlek, ha erre van igényetek, és összehozok nektek egy workshopot. Ha TI hozzátok a többi párt a workshopra (teljes létszám esetén, tehát 4 párra), akkor 10% kedvezményt kaptok az árból.

Akár így is kinézhet egy workshop :) Fotó: Pinterest

Akár így is kinézhet egy workshop 🙂 Fotó: Pinterest

 A RÉSZLETEKRŐL BÁTRAN ÉRDEKLŐDJETEK

BÁRMELYIK ELÉRHETŐSÉGEMEN! 🙂

KovácsKataSZVCM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.