Esküvő Ceremóniamester nélkül

Esküvő és lakodalom irányító házigazda nélkül olyan, mint a capuccino hab nélkül. Meg lehet nélküle is inni, de tőle lesz igazán tökéletes.

Sok párt ismerek, akik nem akartak pénzt költeni vőfélyre vagy ceremóniamesterre, mert az ő násznépük nagyon bulizós, irányító nélkül is megállja majd a helyét a buli, és amúgy is a tánc a lényeg. Felesleges pénzkidobás. Gondolták. És mikor végül az esküvőjükhöz illő Ceremóniamester választották, utólag hálálkodva jöttek oda, milyen jó is hogy ott voltál, milyen jó, hogy volt valaki aki terelte a násznépet és irányította a játékokat.

A lényeg a következő: Minden esküvő és lakodalom létrejön, és túlélhető ceremóniamester nélkül. Ez nem titok. Csak éppen nem mindegy, hogy hajnalban vagy másnap valamint az elkövetkezendő hónapokban mit hallasz vissza a vendégektől, és ami a fő szempont, TI, az ifjú pár hogyan éreztétek magatokat, TI hogyan éltétek meg a saját esküvőtöket.

Elfáradva, össze-vissza rohangálva, idegeskedve, a vacsorából alig fogyasztva vagy nyugodtan, kiegyensúlyozottan, boldogan, és egymásra koncentrálva. Ami tulajdonképpen az esküvőtök célja.

A CM jelenléte garantálja, hogy minden olyan ütemterv alapján legyen lebonyolítva, ahogy azt előre megbeszéltétek, ahogy szerettétek volna. Persze minden eseményen,így egy esküvőn is vannak váratlan pillanatok, be nem tervezett események, ez elkerülhetetlen. DE ezt nem nektek kell megoldani, hanem ott lesz rá egy személy, aki legjobb tudása szerint, a ti igényeiteket figyelembe véve intézkedik.

Tehát a “felesleges pénzkidobás” szót felejtsétek el, mert nem olyan drága összegbe kerül, hogy az ne érje meg!

Fontos, hogy a vendégek meg tudják kérdezni, van e idejük elszívni egy cigit vagy kimenni a gyerekkel, vagy máris jön a következő program?! Mind a száz ember nem keresheti meg ilyen apróságokkal a menyasszonyt vagy a vőlegényt.

Fontos, hogy a szolgáltatókkal tartsa valaki a kapcsolatot, és tulajdonképpen őket is irányítsa, tudják, hogy mikor hozzák be a menyasszonyi tortát, vagy mikor kapcsolják le a villanyt a gyertyafénykeringőhöz.

Ezek után mindenki maga döntse el, milyen esküvőt szeretne saját magának.

Idegeskedést vagy nyugalmat?

Ha nyugalmat, akkor jó helyen jársz, vedd fel velem a kapcsolatot, beszéljük meg esküvőtök részleteit, mert Nektek Ceremóniamester kell! 🙂

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE, DÍJMENTESEN, KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL!

 

A boldog, feledhetetlen esküvőért - Ceremóniamester kell!

A boldog, feledhetetlen esküvőért – Ceremóniamester kell!                                     Fotó: Turán Cintia, Turan Photography