DÓRI & VIKTOR ESKÜVŐ – 2019. 09. 21. – Pázmánd

Dóri és Viktor nagy napja a Pázmándi Katolikus Templomnál kezdődött. Ott vártuk a Vőlegénnyel a násznépet, hisz esküvőjüket ceremóniamesterként segítettem. Az egyházi szertartás után pedig együtt mentünk a pázmándi Bálint Boráriumba, ahol a teraszon megtartott polgári szertartás után a pince helyiségben egy nagyon jó hangulatú lagzi kerekedett a vacsora után.

A szervezés ideje alatt – mivel meglepetéssel  készült a Menyasszony testvére Karolina és a Keresztanyukája az Ifjú Párnak -, titkos dolgokba is beavattak a rokonság tagjai. Így a forgatókönyv csak az én fejemben volt teljes, hisz csak én tudtam, mikor milyen meglepi lesz 😉 Nem kell tehát mondanom, hogy bátran kereshetnek ilyen dolgokkal is engem a násznép tagjai, hisz benne vagyok minden cinkosságban. 🙂 No és persze jó tudni előre, hogy mégis mit mikorra tervezzünk. Ennél az esküvőnél ez nagyon jól meg is valósult.

Lássuk, hogyan látta az Ifjú Pár a ceremóniamesteri munkámat és engem:

“Szia Katám!

Elkészültek a hivatalos képeink,így küldöm a beszámolót az esküvőnkről.

Nem is tudom hol kezdjem,talán ott,hogy már a szervezés elején tudtuk,hogy nem szeretnénk hagyományos vőfélyes esküvőt,viszont mindenképp szükségünk lesz valakire akire számíthatunk,aki kézben tartja a Nagy Nap eseményit és nem nekünk kell terelgetnünk a násznépet.

Ezek után találtunk Rád és számomra már az elején kiderült,hogy maximális profizmussal és lelkesedéssel állsz a dolgokhoz,így biztosan szuper csapat leszünk és mindenképpen téged szeretnénk.Az egyeztetés végig rugalmas és gyors volt,bármilyen kétségem vagy félelmem támadt kérdezhettem,számíthattam rád,ami nagyon jó érzés volt.

Az esküvő napján  már a készülődéskor ott voltál és ahogy tudtad oldottad a hangulatot,amit nagyon köszönünk.😘(a leszarom tablettáért igazán hálás vagyok)

A szertartások,a fotózkodás és a buli is úgy alakult, ahogy mi elképzeltük,mindent szuperül kézben tartottál,a váratlan helyzetekre azonnal megoldást találtál.

Még egyszer köszönjük,hogy számíthattunk Rád,nagyon hálásak vagyunk,hogy életünk Nagy Napja pontosan úgy sikerült,

ahogy azt már a kezdetektől terveztük.

Puszi,Dóri és Viktor”

A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Bálint Borárium – Pázmánd

Dekoráció: Kertész-Darabos Anikó

Fotós: Antovszki Péter

DJ: Pulai Dávid

Ceremóniamester: Kovács Kata

Az egyházi szertartás előtt kiosztottam a kitűzőket és karpereceket :)

Az egyházi szertartás előtt kiosztottam a kitűzőket és karpereceket 🙂

Bevonulás :)

Bevonulás 🙂

A következő fontos esemény a polgári szertartás volt, ahol fa ültetési ceremónia volt :)

A következő fontos esemény a polgári szertartás volt, ahol fa ültetési ceremónia volt 🙂

Aztán fotózkodtunk egy kicsit ;) Vidám képek születtek :)

Aztán fotózkodtunk egy kicsit 😉 Vidám képek születtek 🙂

Az Ifjú Pár és Ceremóniamesterük :)

Az Ifjú Pár és Ceremóniamesterük 🙂

Majd kezdetét vette a vacsora :) Egy kis köszöntő beszéd, sosem árt ;)

Majd kezdetét vette a vacsora 🙂 Egy kis köszöntő beszéd, sosem árt 😉

Közben a srácok elrabolták a menyasszony cipőjét ;) Épp egyezkedünk mivel is kell kiváltania a tanúknak a cipőt ;)

Közben a srácok elrabolták a menyasszony cipőjét 😉 Épp egyezkedünk mivel is kell kiváltania a tanúknak a cipőt 😉

Imádtam a kiscsajt :) Egy idős a kislányommal, és naná, hogy neki is el kellett lopnia valamit ;) Így esett meg ezen az esküvőn, hogy a Menyasszony karkötőjét is ellopták :)

Imádtam a kiscsajt 🙂 Egy idős a kislányommal, és naná, hogy neki is el kellett lopnia valamit 😉 Így esett meg ezen az esküvőn, hogy a Menyasszony karkötőjét is ellopták 🙂

No és persze buliztunk is!!! :)

No és persze buliztunk is!!! 🙂

A tortázás után pedig játszottunk kicsit, a játék pedig a Mr és Mrs volt :) Az én arcom elég kifejező :) Igaz fogalmam sincs mit fejez ki :D Mert nem emlékszem mi is történt itt :) Ejjj egy időgépet gyorsan ;)

A tortázás után pedig játszottunk kicsit, a játék pedig a Mr és Mrs volt 🙂 Az én arcom elég kifejező 🙂 Igaz fogalmam sincs mit fejez ki 😀 Mert nem emlékszem mi is történt itt 🙂 Ejjj egy időgépet gyorsan 😉