Ajánlás

A blogbejegyzéseimben részletesen írok az esküvőkről, ahol sok fotóval együtt a párok ajánlását is, véleményét is olvashatjátok rólam. Amennyiben részletesen kíváncsi vagy ezekre, a blogomból szemezgess, ami szintén ezen a honlapon van 🙂

Itt, ebben a részben pedig csemegézek az ott olvasható dolgokból 🙂

“Kedves Kata!

Köszönjük szépen a rengeteg segítséget, ami a szervezéstől egészen a nagy nap végéig tartott. Ötleteidnek, segítőkészségednek, kedvességednek, tapasztalataidnak és talpraesettségednek köszönhetően minden zökkenőmentesen zajlott, olyan volt, ahogy elterveztük! 🙂 Nekünk csak az volt a dolgunk, hogy élvezzük az esküvőnk minden pillanatát, mert Te minden terhet levettél a vállunkról. A sziromszórástól kezdve, a csokordobáson keresztül, a menyasszonyi tortán át egészen a lakodalom végéig mindent!

Kedves leendő menyasszonyok! Egy esküvő rengeteg előkészülettel, szervezéssel jár és úgy az igazi, hogy amiért hónapokon keresztül dolgozol, élvezni is tudod! Ha egy nyugodt, idegeskedéstől mentes esküvőt képzeltek el, akkor egy CM nélkülözhetetlen a nagy napon! Kata remek segítség ebben! 🙂 Köszönünk még egyszer mindent és további jó munkát kívánunk! 🙂

Szeretettel: Kriszti & András

Pusziiiii”

“Kedves Kata!

Amikor először találkoztunk, azonnal tudtuk, hogy téged szeretnénk, nem kellett gondolkozási idő. Szimpatikusan, összeszedetten és felkészülten beszéltél. Nyugalmat és magabiztosságot közvetítettél felénk. Az ember fejében van egy elképzelés az esküvőjéről és Te tökéletesen illettél a mi esküvőnkhöz.
Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a Nagy napunkon minden olyan legyen amilyennek szerettük volna. Szükségünk volt egy emberre, aki ezen a napon kiveszi a kezünkből az irányítást és mi élvezhetjük, amire már olyan régen vártunk, és amiért annyit dolgoztunk. Ez így is történt, minden rendben és szépen zajlott, nem kellett izgulnunk semmi miatt. Tudtuk, hogy ha valahol elakadunk vagy valami váratlan dolog történik, akkor azt megoldod. Igazából nem is tudjuk, hogy történt e bármi váratlan, mert mi nem vettünk észre. 🙂
Minden a helyén volt, minden kellék megvolt és rendben ment minden.
A Nagy napunk igazán olyan lett amilyet szerettünk volna, miden tekintetben. A díszlettől a tortán át a szuper hangulaton keresztül minden megvalósult, amire csak vágytunk. És persze ne felejtsük el, hogy jó idő lett 🙂
Szeretnénk megköszönni Neked, hiszen ennek Te is része voltál, hozzájárultál, hogy igazán mesébe illő napunk legyen.
Mindent köszönünk, további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

Szeretettel: Dóra és István”

 

Dóri és István

Dóri és István

Ági & Peti Esküvő: 2014.08.09. Pázmánd

Ági és Peti esküvő_Ceremóniamester

Ági és Peti; Fotó: Szinnay Fotó

Ezeket a sorokat kaptam Ágitól és Petitől:

” Természetesen csak szuperlatívuszokban tudunk ajánlást írni. A sok-sok szervezés ellenére nélküled biztos nem kaptunk volna 10 pontot a vendégeinktől az esküvőnkre:) Köszönjük a sok segítséget!

Igazán proaktív voltál, mindenre figyeltél és hála Neked, nem csúsztak meg az események. Minden gördülékenyen ment, pontosan érezted, mikor van szükség 1-2 apró játékra. Kedves, aranyos, pörgős lányt ismertünk meg személyedben, akit szívesen ajánlunk igényes jegyespároknak.” Ági és Peti

Petra & Ricsi Esküvő: 2014.08.02. Budapest

Fotó: Turán Cintia - Turán Photography

Fotó: Turán Cintia – Turán Photography

“Kata egy mentőcsónak! :-) Az mi esküvőnket megmentette, méghozzá nagyon is jól! Az utolsó utáni pillanatban kiderült, hogy csúszúnk egy órát, és lőttek az eltervezett menetrendnek. Ő akkor sem esett pánikba, kreatívan megoldotta a helyzetet, és a vendégek kitűnően szórakoztak! Egyszerüen profi! Akkor beszél ha kell, és a háttérből vezényel elegánsan. :-) Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottuk, egy pillanatra sem csalódtam benne, mindent tökéletesen csinált! :-)“ R. P.

Kovács Kata Ceremóniamester     Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Részlet egy menyasszonyomtól kapott e-mail-ből (2014.07.30) :

“… engem megnyugtat a tudat,hogy te vagy! Komolyan! Olyan jó,hogy van egy személy,akihez fordulhatok mindenféle apró-cseprő, néha buta kis dologgal.  Ha férfi ceremóniamesterünk lenne hozzá tuti nem mernék ilyen bizalommal fordulni….” O. M.

Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!


Részlet egy menyasszonyomtól kapott e-mail-ből (2014.07.09) :

“Nagyon örülök, hogy téged választottunk, nagyon profi vagy!  Nélküled, szerintem nem állt volna össze az este!”  B.P.

Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

GABI ÉS ATTILA ESKÜVŐ - 2013. 09. 21.

Attila véleménye, ajánlása:

Ceremóniamester

Fotó: Bíró Virág, VirgArt Foto

 “Nagy öröm volt számunkra, hogy elfogadtad felkérésünket és miattunk képes voltál még a lefoglalt nyaralásodat is átszervezni!

 Jó volt, hogy az esküvő előtt találkoztunk a helyszínen ahol mindent átbeszéltünk , kitaláltunk, megterveztünk így aztán majdnem minden élesben is simán ment! 🙂 Nagyon jó ötlet volt az asztalok közötti puzzle verseny tőled, igazi harc folyt a győzelemért! Köszönjük a házaspárbajt; vidám perceket sikerült vele szerezni a násznépnek és nekünk is 🙂

Végül pedig megígérhetjük, hogy a aranylakodalmunkra is téged választunk ceremóniamesternek! 🙂

 Üdv:Attila”

ZSUZSKA ÉS PETI ESKÜVŐ - 2013. 07. 26. - KAPOSVÁR
Fotó: Hepho Photo

Fotó: Hepho Photo

     “Tartottunk attól, hogy egy vőfély ránk erőlteti az ő elképzeléseit, vicces játékait, ő lesz a központban, esetleg kínos perceket élhetünk át, hangoskodó, erőltetett, megjátszott tájszólással beszél majd, DE mindez hál’ Isten nem így történt, hisz ceremóniamestert választottunk!

Az előre megbeszélt, betervezett dolgokat valósította meg, elvárásainknak megfelelően vezette a lakodalmat.

Nagy segítség volt abban, hogy kapcsolatot tartott köztünk és a szolgáltatók között – zenekar, felszolgálók, helyiség gondnoka (tányér söprés, lámpakapcsolás) -,  továbbá a násznép között.

A szertartások közötti eseményeket is segítette irányítani: bevonulások, helyfoglalás, csokordobás, csoportképek.

Ötleteivel segített az esküvő szervezés főbb pontjainak megvalósításában, pl. a kreatív fotózáshoz is ötleteket nyújtott, praktikus tanácsokat adott.

Mindenkinek ajánlom, akik most tervezik a házasságkötésüket, hogy vegyék fel Katával a kapcsolatot, hiszen a lakodalomban mindenképpen nagy segítség. Ő kívülről átlátja az egész eseményt, olyan feladatokat old meg, melyeket sem az ifjú párnak, sem a násznépnek nem szerencsés bevállalnia – sokszor idejük sem lesz ezen dolgokra.

Kata kedves, aranyos, csinos, intelligens mindenkinek ajánljuk ceremóniamesternek.

Ha kell persze biztosan át tud változni egy rámenős vőféllyé is! 😉 “

PZs & NyP 

Kovács Kata Ceremóniamester

Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

          REFERENCIA LEVÉL “A Fehérvár Szépe Szépségverseny védjegytulajdonosaként Kovács Katát (szül.hely;idő.:Szfvár, 1981.08.05.) műsorvezetői tevékenységre ajánlom. Az elmúlt 4 évben a szépségverseny műsorvezetői feladatait precízen, a szervezői igényeknek megfelelően látta el, a résztvevők egyedi adottságait is figyelembe véve. Műsorvezető társával kiválóan együttműködött, megtalálva az összhangot a közönség figyelmének fenntartása és az információk mennyiségének megfelelősége között. A műsorvezetésen túl, kommunikációs szakemberként segítette a felkészítő táborban a szereplők felkészülését a döntőre, valamint a szervezés egyes infokommunikációs feladatait is ellátta. Lelkiismeretes, lendületes, kreatív embernek ismerem, ezért műsorvezetői feladatok ellátására javaslom. Székesfehérvár, 2012. július 4. Óber László elérhetőségek.: laszlo.ober@digikabel.hu ; 06-70-248-36-64” A referencia levél megírása óta is természetesen együtt dolgozunk a mai napig. Kérj ajánlatot online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

 

CM SZV KovácsKata reklám55