ALEXANDRA & VIKTOR – 2016. 10. 08. – Százhalombatta

Szandra és Viktor esküvője is különleges volt, már akkor tudtam, hogy nem mindennapi esküvőjük lesz, mikor találkoztunk az ismerkedős találkozónkon.

Az esküvő fő színe nem más volt, mint a piros és a fekete.

Más esküvőkön öltözködésben pont ez a két szín tiltólistán van, ám tőlem kifejezetten kérte Szandra, hogy piros feketében jelenjek majd meg 🙂 Természetesen kérését örömmel teljesítettem. 🙂

Ennél az esküvőnél nagy segítséget kaptam Szandra barátnőjétől, Judittól, aki az esküvőszervező is volt. Mikor van esküvőszervező, én azt nagyon szeretem, hisz nem csak nekem, de mindenkinek könnyebb dolga van 🙂 Jó, ha egy esküvőn van esküvőszervező és ceremóniamester is!

Szandra szerb származású, így a násznép jelentős része is szerb volt. Én nem vagyok jártas ebben a kultúrkörben, de most bepillantást nyerhettem egy kicsit, hisz a hagyományőrzés is fontos volt nekik, így vissza-visszaköszönt pár jelentős szerb hagyomány.

A zenekar szüneteiben például szerb zene szólt, ami azt jelentette, hogy körtáncot jártak. Igazán hangulatos volt, jó buli kerekedett ki a körtáncolásból is 🙂 Egyedivé varázsolta a napot, hogy a menyasszonyi torta szeletelését és osztogatását, összevonták a menyasszony tánccal. Igazán jól sikerült ennek az ötletnek a megvalósítása is. Saját játékokat találtak ki a lagzira, amikre a násznép nagyon vevő volt, így nem csak táncoltak, de énekeltek is a násznép tagjai az este folyamán.

 Lássuk, hogyan látta a munkámat az ifjú pár:

“Az esküvőnket nem mindenben a hagyományoknak megfelelően szerettük volna megrendezni, ezért döntöttünk úgy, hogy nem vőfély, hanem ceremóniamester vezeti az estét. Így esett a választásunk Katára, aki figyelembe vette a kéréseinket és ezáltal remek hangulatot teremtett. Nem csak ránk, hanem a vendégekre is kiemelt figyelmet fordított. Mint minden esküvőn, a miénken is voltak idősebb meghívottak, származásomat tekintve szerb vendégek is, figyelt arra, hogy mindenki maximálisan jól érezze magát. Mindig érezte a lagzi alatt, hogy az általunk kitalált feladatoknak mikor jött el az ideje, ezáltal nem hagyta, hogy a buli ellaposodjon. 
Aki a mi barátainkat elviseli egy egész éjen át és kezelni is tudja őket, annak Mi csak köszönettel tartozunk! 🙂

Köszönjük a Ránk fordított energiádat és a türelmedet, illetve az ötleteidet, amivel hozzájárultál, hogy még jobban sikerüljön az este!

Szandra és Viktor”

 

 A szolgáltatói csapat:

Helyszín: Szekeres József Rendezvény-és Konferencia Központ  Százhalombatta

Esküvőszervező: Baja Judit

Fotós: Fodor Péter

Videós: Boros Attila

Zenekar: Coctail Zenekar

Ceremóniamester: Kovács Kata

Főasztal dekoráció; Fotó: Fodor Péter

Főasztal dekoráció; Fotó: Fodor Péter

Piros - fekete - fehér; Fotó: Fodor Péter

Piros – fekete – fehér; Fotó: Fodor Péter

Az Ifjú Pár és Ceremóniamesterük; Fotó: Fodor Péter

Az Ifjú Pár és Ceremóniamesterük; Fotó: Fodor Péter

Speciális vendégkönyvük volt, mindenki lelkesen töltögette :) Fotó: Fodor Péter

Speciális vendégkönyvük volt, mindenki lelkesen töltögette 🙂 Fotó: Fodor Péter

A korábban említett szerb körtánc ;) Fotó: Fodor Péter

A korábban említett szerb körtánc 😉 Fotó: Fodor Péter

Az egyik asztalok közötti játék nyertesei :) Énekelnük kellett!!! :) Szuperek voltak ;) Fotó: Fodor Péter

Az asztalok közötti játék egyik nyertesei 🙂 Énekelniük kellett!!! 🙂 Szuperek voltak 😉 Fotó: Fodor Péter

A koszorúslányok elrabolták a menyasszony cipőjét!!!! Humoros kérdéseket találtak ki a vőlegénynek, de férfiasan állta a furfangos kérdéseket, így visszakapta a Menyasszony a cipőjét. Fotó: Fodor Péter

A koszorúslányok elrabolták a Menyasszony cipőjét!!!! Humoros kérdéseket találtak ki a vőlegénynek, de ő férfiasan állta a furfangos kérdéseket, így visszakapta a Menyasszony a cipőjét. 🙂 Fotó: Fodor Péter