ÁGI & PETI ESKÜVŐ – 2014. 08. 09. Pázmánd

A következő sorokat kaptam Ágitól és Petitől esküvőjük után:

” Természetesen csak szuperlatívuszokban tudunk ajánlást írni. A sok-sok szervezés ellenére nélküled biztos nem kaptunk volna 10 pontot a vendégeinktől az esküvőnkre:) Köszönjük a sok segítséget!

Igazán proaktív voltál, mindenre figyeltél és hála Neked, nem csúsztak meg az események. Minden gördülékenyen ment, pontosan érezted, mikor van szükség 1-2 apró játékra.
Kedves, aranyos, pörgős lányt ismertünk meg személyedben, akit szívesen ajánlunk igényes jegyespároknak.” Ági és Peti

Áginak és Petinek köszönöm, hogy engem választottak!!! :)

És akkor jöjjön most egy kis beszámoló az esküvőről, szavakkal és képekkel 

A szabadtéren szervezett szertartásoknál mindig izgulok egy kicsit, hogy az időjárás is a barátunk legyen, főleg a tavalyi zivataros nyár után. Így ennél az esküvőnél is bennem volt a szokásos félsz ez miatt 🙂 Ám Ági és Peti annyira biztosak voltak benne, hogy ezen a napon és estén szuper idő lesz, és minden felhő az égen úgy fog haladni, ahogyan ők előre megtervezték, hogy a végén engem is meggyőztek! 🙂 És igazuk lett!!!! 😉  Bízom benne, hogy az a pozitív hozzáállás és életszemlélet amit tapasztaltam náluk, mindig velük lesz!

Számos dolog miatt emlékezetes számomra még ez az esküvő. Az egyik például az, amikor a személyes találkozón megemlítették Petiék, hogy lesz egy nagy méretű kutya is az esküvőn, ami a családé, és mindenképpen ott lesz a helye. Utólag bevallom mostmár nekik is, hogy ekkor kicsit megrémültem, mert gyerekkorom óta nagy méretű kutya fóbiám van. De igyekeztem nem mutatni ezen félelmemet, és arra gondoltam, ha az este végén felfal ez az eb, én akkor is megcsinálom ezt az esküvőt, és senki nem fogja látni rajtam ezt a kis apró félelmet. Mikor megláttam Mátrixot, viszont minden félelmem elmúlt, mert nála jámborabb és cukibb kutyust, én még nem láttam. Még az sem zavarta,hogy ötven ember ropta a táncot egyszerre, ő csak feküdt, és aludt nyugodtan! 😉

Akik pedig a nagy napért a felelősek voltak, és kiváló munkát végeztek:

 

Fotó és videó: Szinnay Fotó, DJ: Szabadkai Balázs, Ceremóniamester: Kovács Kata; Helyszín: Bálint Borárium: Pázmánd;

Anyakönyvvezető: dr. Virányiné dr. Reichenbach Mónika Polgármester Asszony

Dekoráció: Levendula Játszóház és Alkotó Műhely

 

 

 

 

Ági és Peti esküvői videója: